Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025864
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Stjernetræf 1996 19/05/1996

Søndag den 19 maj var 18 sportsklædte BC´ere mødt op ved Fortunens Røde Port.

Se invitation her


 Michael Steen Larsen havde taget barnet med i stedet for cyklen, så Michael overtog rollen som interesseret tilskuer til første afdeling i stjernetræfet som var cykling. Der var lagt en hård og krævende rute som tog pusten fra de fleste - enkelte var så hårdt medtaget at de mistede orienteringen undervejs. Dette skete bl.a. for Jan Hovmand som fra en god vinderposition pludselig kørte egne veje. Jan modtog senere ved præmieoverrækkelsen en særlig præmie for sin indsats. Hurtigst på cykel var Arnt forand Henrik Andersen.

 

Efter en kort løbetur gik turen på cykel til Bakken, hvor vi efter en velfortjent frokost fortsatte Stjernetræffet. Næste disciplin var boldkast på dåse, ingen skød alle dåser ned, så førstepladsen blev delt af Henrik Andersen, Jan Hovmand, Qvitzau og Chr. de Bang.

 

Rutsjebanen, den hvor man kurer på røven, var næste disciplin. Henrik Andersen fløj nærmest gennem luften og ind på førstepladsen, hans tid var 8,2 sek. - prøv om I kan slå den næste gang I besøger Bakken. Henrik Aakjær var den eneste der ramte 100 points hullet på minigolfbanen. Dette “Lucy punch” gav en sikker første plads i denne disciplin. Til slut lod vi fødderne tale, Jens Valkki lukkede øjnene og bankede 2 fodbolde ind bag den sagesløse målmand. Dette gav Jens sejren i den sidste disciplin.

 

Alle overlevede strabadserne, også den ekstra (bonus point) lufttur der gav Henrik Nielsen og Charlie en meget blej kulør. Efter udfordringerne på Bakken gik turen igen på cykel tilbage til den Røde Port, hvor dagens samlede vinder kunne kåres. Henrik Andersen var en suveræn samlet vinder foran Christian de Bang og Søren Olsen. De fik flotte præmier sponsoreret af : Hennes&Mouritz og TeleDanmark.

Resultat

1 Henrik Andersen
2 Christian de Bang
3 Søren Olsen
4 Peter Juul Ottesen
5 Ken Bukrinsky
6 Arnt Gustafsson
7 Jesper Olesen
8 Stig Søgaard
9 Henrik Aakjær
10 Jesper Schønnemann
11 Henrik Qvitzau
12 Jan Hovmand
13 Kim Holten
14 Jens Valkki
15 Jens Kjeldgaard
16 Søren Bruun
17 Henrik Nielsen

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT