Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2022599
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Skeetskydning 2002 27/10/2002

BC Skeetskydning 2002

Se invitation her

Josty på Frederiksberg lagde terrasse, vel og mærke overdækket, til da årets sidste og alt afgørende disciplin, skeetskydning fandt sted.

Jeg skal ikke kunne sige om det var vejret, den sene invitation eller om folk allerede mente at afgørelsen i BC 10 kampen var afgjort på forhånd, men i hvert tilfælde mødte kun 10 medlemmer op ud af 13 tilmeldte og det er for dårligt drenge, tag jer sammen, det var faktisk ret sjovt.

Der blev lagt ud med en prøverunde på et par duer eller tre, det skal for god ordens skyld lige nævnes at det hele foregik elektronisk, med scoretavle, batterier i patronhylstret, remotekontrol på lerdue slyngen og lysfølere på selve duerne.

Efter prøverunden blev det så alvor, vi skød i alt seks runder med fem duer i hver runde altså 60 duer og man kan maksimum lave 3 point pr. due, 2 point for at ramme på første skud og 1 point for at ramme på andet skud. I første runde blev der lavet lidt forskellige scores lige fra 0 til 14 point og sådan kørte det faktisk i alle seks runder, hvor man allerede efter de første par runder kunne se den trend, at en gruppe på 4-5 personer trak voldsomt fra og scorede højt hver gang, der var dog kun en enkelt maksimum score på 15 point og den fandt sted i sidste runde. Da godt 2 timers yderst underholdende skydning var vel afgjort, havde vi en helt klar vinder, et stort tillykke til Erik Holther. Andenpladsen blev nappet af indehaveren af den gule trøje, Jan Hovmand, tredje pladsen fik jeg sgu selv, hvor vi derimod måtte ud i omskydning mellem formanden Søren Bruun og Kim Toftum for at finde fjerde pladsen, der blev skudt en runde på 5 duer, hvor Kim til sidst løb af med fjerde pladsen, tillykke med det.

Formanden Søren fik til gengæld dagens dummy, i form af et legetøjs gevær, for kun at skyde en gang efter duerne ca. 7-8 gange på alle runderne.

Efter vel overstået præmieoverrækkelse kunne vi (10 BC medlemmer) så hylde årets samlet vindere, et kæmpe tillykke til Jan Hovmand, som forsvarede og beholdte første pladsen, så lykkedes det efter nogle års forsøg, rigtigt godt gået Jan. Årets andenplads gik til Søren Bruun. Årets tredjeplads gik til Jan Hallberg. Tillykke til vinderne.

BC Slutstilling 2002

Mange gange tak for et godt og fair gennemført arrangement, helt uden skader.

De bedste hilsner Henrik Jæger

BC Skeedskydning 2002
1 Erik Holther
2 Jan Hovmand
3 Henrik Jæger
4 Kim Toftum
5 Søren Bruun
6 Jan Hallberg
7 Christian de Bang
8 Henrik Merót
9 Peter Juul Ottesen
10 Jesper Olesen
15 Alle Andre

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT