Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025875
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Laserskydning 2018 15/04/2018

BC Laserskydning 2018

Søndag den 15. april var 26 af de bedste operatører fra de danske specialstyrker sat stævne i Charlottenlund Skov. Sådan så det i hvert tilfælde ud, da 26 BC klædt ud til en omgang Laserskydning i fugtig skovbund sagde godmorgen til hinanden.

Vi blev delt ind i 4 hold for at have nogen fjender at kæmpe imod. Men disciplinen var primært en individuel disciplin, hvor det grundlæggende galt om at nakke så mange som muligt uden selv at lide skade. Instruktøren fra Laser-Town gav en hurtig kort introduktion til våben, point og hvorledes kampene skulle afvikles. Og derpå var vi i gang.

 

Der kunne skydes både med enkeltskud og som maskingevær. Og der kunne rammes op til 100 meter afstand. De to holds baser var kun 60 meter fra hinanden og ingen begrænsninger på, hvorledes man bevægede sig rundt i skoven. Så det stod hurtig klart, at hver deltager lagde sig egen strategi for at sikre sig maksimalt udbytte af en kamp. Ram så mange af fjenden som muligt og undgå selv at blive ramt. Dette resulterede sig i kampscener med mange forskellige strategier:

·         Den hvide elefant i skoven – Erik Holter – fik ikke stor succes med hans løb fra træ til træ.

·         Den ultrasnu sniper – Ulrik Damsgaard – fik lidt for stor succes med baghold og periodevis tildækning af egen målsensor.

·         Hurtigløberen – Otto Neubert – der tilbagelagde signifikante afstande for at komme rundt om fjenden.

·         Den fastfrosne – Kim Lohmann – der søgte skjul bag stort træ 1 meter fra basen.

·         Den konfronterende – Michael Weile – der sneg sig ind på modstanderen og skød face to face på 1 meters afstand – virkede nok bedst hvis der var skud tilbage……

Vinderen blev ikke overraskende Henrik Nielsen, der viste, at hans lange træningsophold i Florida også har styrket hans evner som elitesoldat.  Henrik kom, skød og sejrede i flot trigger happy stil. Andenpladsen gik til den pacifistiske boldglade Claus Olsen, der egentlig slet ikke ville deltage p.g.a. dårligt knæ…... Tredjepladsen gik til René Bang, der kvitterede med straks at videreføre Rambo stilen med søndagsvægtløftning.

Enkelte blev ramt af geværer med fejlfunktion. Dette blev der justeret for ved pointgivning. Andre (Ulrik) fik minuspoint for at dække sin målsensor til. Vi er en forening baseret på fairness.

En ekstra stor ros til Henrik Kaufmann, der som en af arrangørerne ikke selv kunne stille op på grund af dårligt knæ. Men så stillede han op med flot campinggrej og sikrede, at der var rigeligt med pølser, brød og vand efter kampene.

Søren kunne efter afvikling af årets anden disciplinen tildele den gule førertrøje til Otto Neubert. Dette er Ottos første gule trøje efter 20 års medlemskab og fuldt fortjent, at han kunne gå hjem på weekend med det gule trofæ efter veludført arrangement.

Arrangørerne takker for flot deltagelse og højt engagement på en herlig søndag formiddag.

Referat JP på vegne af arrangørerne

Otto Neubert, Jesper Pedersen, Robert Kreijtz, Henrik Nielsen, Henrik Kaufmann

Se billeder her

Resultat BC Laserskydning 2018
1 Henrik Nielsen 61 point
2 Claus Olsen 55
3 Rene Bang Hansen 51
4 Henrik Jæger 42
4 Henrik Tinning 42
6 Otto Neubert 40
7 Morten Dalsgaard 38
8 Jan Hallberg 35
9 Ulrik Damsgaard 32
10 Stig Arve Jepsen 31
11 Michael Baasch 30
11 Ole Skjold Hansen 30
13 Michael Foldbjerg 29
14 Michael Weile 27
15 Jesper Pedersen 26
15 Lars Hammer 26
17 Peter Juul Ottesen 25
18 Søren Bruun 22
19 Kim Lohmann 21
20 Henrik Merot 20
21 Morten Jensen 18
21 Kim Toftum 18
23 Henrik Aakjær 16
24 Peter Bisgaard 13
25 Henrik Bergsbo 10
26 Erik Holther 7
27 Henrik Kaufmann
32 Alle Andre

For første gang i Gult Otto NeubertBC Stilling efter 2. disciplin 2018

 

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT