Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024608
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Padeltennis 2018 06/10/2018

BC Padeltennis

Så var der debut i BC-regi til den relativt nye disciplin, Padeltennis, som forsøger at kombinere det bedste fra squash og tennis.

Arrangementet startede med præmieoverrækkelse for Formel-1 manager, hvor Arnt ”Silversteen”, Peter Juul og Søren Bruun blev hyldet for deres racende gode manager evner.

Og så var der debut i BC-regi til den relativt nye disciplin, Padeltennis, som forsøger at kombinere det bedste fra squash og tennis.

Vi fik en fin introduktion til spillet, der har sit udspring i Sydamerika og i dag er en større sportsgren i f.eks. Spanien end tennis.

På 4 gode baner i Ballerup blev vi inddelt i 4 grupper med 5 spillere i hver, hvor alle spillede double mod alle. Det gav indledningsvis 4 kampe til hver af ca 20 minutters varighed. Spil og regler viste sig at være nemme at tilgå, så der var snart høj aktivitet på alle baner med gode og nogle gange jævnbyrdige kampe.

De indledende gruppespil kvalificerede vinderene til medaljeslutspil, 2’ere til 5-8 plads slutspil osv. Disse slutspil blev igen afviklet med ”alle mod alle”, dvs 3 doublekampe med forskellig makker.

I medaljeslutspillet viste Henrik Tinning stort talent for spillet og kunne allerede midt i 3. kamp trække sig sejrsrigt ud af turneringen. 2 og 3. pladsen blev afgort i en tie-break mellem Ole Skjold og Henrik Jæger, hvor sidstenævnte viste sig at mestre single-disciplinen bedst.

Michael Weile – som den eneste med eget bat – vandt runner op gruppen og blev dermed nummer 5.

Det var en flok udbrændte BC’ere der tog afsked efter næsten alle at have spillet 3 timer intens padeltennis – der skal nok være en enkelt eller to ømme muskler i de kommende dage.

Ole Skjold


Se billeder her
 

Resultat BC Padeltennis 2018
1 Henrik Tinning
2 Henrik Jæger
3 Ole Skjold Hansen
4 Ulrik Damsgaard
5 Michael Weile
6 Morten Dalsgaard
7 Erik Holther
8 Michael Foldbjerg
9 Henrik Aakjær
10 Peter Bisgaard
11 Arnt Gustafsson
12 Robert Kreijtz
13 Michael Baasch
14 Henrik Merot
15 Henrik Schwenn
16 Peter Juul Ottesen
17 Søren Bruun
18 Jesper Olesen
19 Morten Jensen
24 Alle Andre

Ole Skjold har stadig førertrøjen i BC 8-Kampen 2018

BC Stilling efter 6. disciplin 2018

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT