Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2022589
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Atletik 2016 05/06/2016

BC Atletik Kaste 4-Kamp

Årets 5. disciplin var en prøvelse ud i atletikkens fire kasteøvelser og her skulle vi testes i koordination, timing og ikke mindst styrke. De 4 klassiske kastediscipliner bestående af hammerkast, kuglestød, diskoskast og til sidst spydkast blev afviklet i strålende sol;

 

Søndag d. 5 juni kl. 9.30 på Ballerup Atletik Stadion

 

16 forventningsfulde BC´ere havde fravalgt grundlovstalerne og var mødt til udfordringerne på de flotte Ballerup Atletik stadion (et af tre rene atletikstadions i DK). Efter lidt instruktion af vores egen atletik guru Rene Bang og lidt prøvekast i de fire discipliner gik det løs.

Nu skulle der kastes med Hammer, Spyd, Diskos og stødes med Kugle. Den gamle joke med at hvis du nogen sinde får en hammer i hånden så smid den væk, viste sig at være sværere en som så at praktisere. Det lykkes dog næsten alle at få et forsøg godkendt.

Men at det kan være svært at huske instruktionen med reglerne, måtte mange sande: Gå bag ud af ringen når du har kastet! – her faldt mange i og fik deres ”vinderkast” disket. Best i Hammerkast var vores Champ Rene med 25,95 foran Aakjær med 22,08. Alle overlevede hammerkast, også Otto som havde valgt at konversere midt på banen mens tandlægen som intet så kastede sin 6 kilo tunge Hammer som landede millimeter fra Otto.

I de andre discipliner var der ikke det samme drama, Rene Bang vand rub og stub var bedst i alle disciplinerne. Det eneste spændende var hvem var næstbedst? I Kugle stødte Rene 9,43 her var Henrik Tinning næstbedst med 7,97. I skyd kastede Rene 35,05 næsten 7 meter mere end nr. 2 Henrik Aakjær med 28,83. Diskos vandt RBH med 32,44 foran Ulrik som kastede 23,35.

Da det hele blev omregnet til point efter de internationale tikamps regler viste det sig ikke helt overraskende At Rene Bang Hansen også var samlet vinder, Nr.2 Henrik Aakjær med Ulrik Damsgaard på tredjepladsen.

Herefter blev der serveret dejlige sandwich og kolde øl og vand kunne nydes på terrassen og hvis nogle havet villet det kunne de sidste grundlovstaler stadig nås.

Bedste hilsner fra kastegruppen

Arnt Gustafsson, Jesper Olesen, Jesper Pedersen, Jan Hallberg & Rene Bang Hansen

 

 

Se billeder fra atletik her

 
Resultat BC Atletik Kaste 4-kamp 2016
1 Rene Bang Hansen
2 Henrik Aakjær
3 Ulrik Damsgaard
4 Henrik Tinning
5 Henrik Jæger
6 Jesper Olesen
7 Henrik Merót
8 Jesper Pedersen
9 Otto Neubert
10 Michael Weile
11 Henrik Bergsbo
12 Søren Bruun
13 Claus Olesen
14 Morten Jensen
15 Jan Hallberg
16 Erik Holther
21 Alle Andre

 

 

Jesper Olesen beholder efter en god indsats den gule trøje


  

BC stilling efter 5. disciplin 2016

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT