Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025901
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Bueskydning 2014 08/11/2014

BC Bueskydning - Finale i BC 8-kamp 2014

Nu skulle buen spændes og pilespidsen pudses.

….vi skulle skyde med bue og pil!

Hillerød Bueskyttelaug lagde rammerne for en årets sidste konkurrence

Flot placeret i omgivelserne af efterårsløvfald, hvor skoven lignede en kulisse fra Robin Hoods Sheerwoodskov fandt de fleste frem til bueskydebanen i kælderen på Frederiksborg Byskole. En skole, der udadtil mest af alt lignede et udpint betonbyggeri fra det tidligere DDR. Heldigvis er det ikke det ydre, der tæller. I skolens kælder ligger der for bueskytter en oase af et skydeanlæg, hvor fokus er rettet mod udøveren, buen, pilen og skiven. Ikke nogen dikkedare, ikke noget glimmer.  Faciliteterne var i orden, gulvet lige, lyset perfekt, skiven rund og buestrengen spændt efter forskrifterne.

Kort og godt. Her er ingen dårlige undskyldninger for udfaldet. Her er det manden og buen mod skiven og det bedste resultat, der tæller.

Med disse billeder på plads mødte vi 16 mand klar til at få afgjort årets slutstilling. Der var meget på spil og 5 mand kunne i realiteten løbe af med årets samlede sejr, såfremt skiven blev ramt og nok point opnået.

Vores instruktør Bent, gav en grundig gennemgang af skydevåbnet og instruktion til afvikling af konkurrencen. Efter opvarmning med 6 prøveskud, hvor vi kunne skyde buen ind, gik det løs med 10 runde á 3 skud til hver. Allerede efter få runder kunne der anes et udskilningsløb, hvor nogen med stor præcision scorede rigtig mange point og hvor andre ramte alt andet end skiven. Man kunne nævne flere topatleters konstante træfsikkerhed uden for skiven, men vil hellere fremhæve Hammers formidable evne til at ramme en betonbjælke ca. 2 meter foran sig, hvorefter pilen retoucherer tilbage imod ham selv med dræbende hastighed. Sådan et kunststykke af en nærdødsoplevelse for tilskuerne og risiko for vådeskud kan kun lade sig gøre med en skydevinkel på over 85 grader og utroligt meget føling for buens skydeegenskaber. Ingen ramt, ingen døde og omtalte pil var heldigvis kun den eneste, der led skade.

Efter 10 runder og fintælling af flere omgange stod resultatet klart. På en flot 1.plads kom Merot med totalt 204 point og imponerende over 20 i gennemsnit per runde. Ja, her kan man se at træning og en smule talent hjælper på præstationen. På hhv 2. og 3. plads kan vi konstatere, at her hersker talentet for hverken Ole eller Ulrik proklamerede at de havde trænet forinden.

RBH 

Se billeder fra bueskydning her

Resultat BC Bueskydning 
1 Henrik Merót 204 point
2 Ole Skjold Hansen 192
3 Ulrik Damsgaard 187
4 Jesper Rebien Olesen 167
5 Christian Juul Bødker 156
6 Jan Hallberg 155
7 Arnt Gustafsson 153
8 Rene Bang-Hansen 148
9 Michael Weile 140
10 Claus Olesen 136
11 Jesper Pedersen 123
12 Henrik Aakjær 123
13 Morten Jensen 110
14 Lars Hammer 103
15 Søren Bruun 99
16 Peter Juul Ottesen 35
21 Alle andre

 

Med sejren i BC Bueskydning vinder Henrik Merót
 også den samlede BC 8-Kamp 2014, Stort Tillykke

BC 8-kamp Slutstilling 2014

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT