Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024604
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Ironmann 2013 05/05/2013

BC Ironman

BC Disciplin nummer 200

Billede:

Kl. 07:30 en tidlig søndag morgen i dejlig solskin og med morgen hår, troppede 12 BC'ere op ved Værløse svømmehal. Ikke for at fejre Søren Kierkegaards 200 års fødselsår, men for at deltage i et helt andet jubilæum; BC's 200 disciplin: 1/20 Iron Man. Det var godt nok ikke mange, der mødte op, men meget gennemsnitligt for de fem foregående gange en Triathlon havde været på BC programmet.


Inden Otto kom igang med at forklare reglerne ville Morten dog gerne vide hvorfor alle andre end han havde taget cykler med? Da det åbenlyse gik op for Morten, drønede han hjem efter en havelåge og var klar til start. Det er sportsmanship!


Så gik det løs og vi startede med 8 baner (200 m) i vandet, hvilket lykkedes uden at nogen indtog for meget væske. Første mand oppe af vandet var Robert Hansen, men da han både skulle i Sauna og fønne hår, var Jesper Olesen første mand på cyklen.


Så videre ud på landevejen og tilbagelægge 10 km asfalt på cykel. Her skulle man tro at nyt udstyr kun var af det gode, men formanden havde lidt udfordringer med at komme ud af SPD-pedalerne og måtte ned og bide i asfalten og udgik desværre. Det var dog ikke værre end at Søren var i stand til at tage billeder af deltagerne og registrere tider i stedet.


På ruten, som var en simpel ud-og-hjem rute, lykkedes det endnu en gang Merot at cykle for langt og lokke Arnt med ud på en detour. Det skulle senere vise sig at have afgørende effekt på klassementet. Jesper Olesen nåede også her hjem som første mand og kunne lunte sig igennem de 2,1 km på løbesko og vinde i sikker stil. Nr. 2 blev altid stabile Peter Juul Ottesen, og på en flot tredje plads Ole Skjold, nr. 4 Aakjær, og på femtepladsen den gamle ”jernmand” Merót (han vandt de tre første gange Ironman var på BC programmet).

 

Efter aktiviteten fik vi en god gang morgenmad sammen i solen og lyttede til formandens statistiske betragtninger samt anekdoter fra de seneste 200 Mangekamps aktiviteter i BC's historie.

 

BC længe leve!

 

ON

 

Se billeder fra Ironmann her

Resultat BC Ironman 2013
1 Jesper Olesen 39 min.
2 Peter Juul Ottesen 40
3 Ole Skjold Hansen 40
4 Henrik Aakjær 41
5 Henrik Merót 42
6 Arnt Gustafsson 42
7 Rene Bang Hansen 44
8 Otto Neubert 44
9 Robert Hansen 45
10 Erik Holther 47
11 Morten Jensen 54
12 Søren Bruun Udg.
17 Alle Andre

 Gul trøje - Med årets 4. podieplacering fører Ole Skjold Hansen suverænt

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT