Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025896
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Mini 12-Meter 2011 19/06/2011

Så blev der sejlet Mini 12'er.....
 
Sommeren stod for døren og det var sidste chance for at rykke op i tabelen inden sommerpausen. Vi sejlede Mini 12'er fra Sejlklubben Sundet i Svanemølle havnen.

 


21 Fremmødte og et enkelt afbud på dagen. Tror der er penge i kalenderstyrings-programmer, med indbyggede remindermails og sms’er.

 

En hurtig lodtrækning fik alle mand. På nær en enkelt fordelt i de fantastiske 2 mands mini 12 meter både som vi havde lånt af sejlklubben Sundet. Sidste man sejlede alene med en ”dødvægtsgast” som anden mand. Før sejladserne kunne skydes i gang skulle vi lige have lagt masten ned på den ene og lavet lidt små reparationer. Med 3 sejlklare både kunne sejladserne gå i gang. Alle skulle sejle 3 indledende sejladser. Så vidt muligt ville alle komme til at sejle i hver af de 3 både. Den kabale gik dog ikke helt op og nogle vil påstå at resultatet er derefter (vinderen kom dog i mål i den båd som nogle mente ikke sejlede lige så godt som de andre) Der var 0 point for en sejr, 3 point for en andenplads og 5.99 for en tredjeplads. På den måde vil en første og en tredjeplads lige præcis være en snert bedre end 2 andenpladser.

 

 

Vi var heldige med vejret og der var nogenlunde med vind som gjorde at alle fik bådende til at sejle. Der var lagt en fantastisk op ned bane hvor vi for at få start og mållinje lagt så den kunne ses fra land lagde ud med en lænsestart og så et krydsben op mod mål. På trods af dette havde vi ingen tyvstarter. Vi havde et par starter hvor op til flere mente at der var god tid til start og derfor kom lidt sent over startlinjen, så som mig selv (Christian Kauman), skal have nyt sejlerur, der er i stand til at kende forskel på 5 og 6 minutter.

 

Efter nogle spændende indledende dyster på vandet og hygge med grillpølser på land (Her var der flere der sikrede sig lidt ekstra ballast) kom vi til finalen hvor de to både med bedst score skulle dyste mod hinanden. Her stod Erik Holther, som havde sejlet med dødvægt, da han var den eneste uden fast makker overfor Jesper Olesen og Henrik Bergsbo. I sikker stil og i den båd nogle af os andre mente ikke kunne sejle strøg Erik i mål og dermed af sted med en førsteplads, stærkt forfulgt af Jesper og Henrik.

 

 

Alt i alt et, når jeg selv skal sige det, et super godt arrangement med gode dyster, hvor alle have fair chancer.

 

Se billeder fra mini 12-meter her

Resultat
1 Erik Holther
2 Jesper Olesen
2 Henrik Bergsbo
4 Peter Juul Ottesen
4 Kim Lohmann
4 Rene Bang Hansen
4 Lars Hammer
8 Ole Skjold hansen
8 Jan Hovmand
8 Tem Sander
8 Kim Toftum
8 Ulrik Damsgaard
8 Claus Hyldgaard Olesen
14 Christian Kauman
14 Jesper Schønnemann
14 Jesper Pedersen
14 Jan Hallberg
18 Søren Bruun
18 Thomas Rask
18 Henrik Aakjær
18 Otto Neubert Block
26

Alle Andre

Ole Skjold Hansen fører stadig

BC 8-kampen 2011

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT