Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2022605
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Classic 2010 AFLYST 22/05/2010

BC Classic Aflyst/udskudt!

 

Kære BC´ere

 

Efter at have haft diverse følere ude, må vi konstatere at BC Classic arrangementet den 22. maj på LO-skolen, ikke kan samle et rimeligt deltagerantal. Der er flere grunde for at det er valgt fra (undskyldninger); Ligger i Pinsen, tæller ikke i 8-kampen, for dyrt, der er for mange BC arrangementer.

 

Vi har taget dette til efterretning og Aflyser derfor arrangementet den 22. maj, det er beklageligt men det kan ikke gennemføres fornuftigt med under 10 deltagere.

 

Vi har talt om at flytte BC Classic til efteråret, men da der også er meget på programmet udskyder vi det til næste forår (maj 2011) hvor vi tager højde for ovenstående indvendinger.

 

VIGTIGT, VIGTIGT: Hvis du skulle have fået kontakt til nogle gamle BC´ere som har meldt deres deltagelse, så må du give denne meddelelse videre til dem, så de ikke står på LO skolen den 22. maj og føler sig Palle alene i verden.

 

Vi har valgt at aflyse nu for ikke at komme økonomisk i klemme med LO-skolen, og for at du kan planlægge din pinse til anden side (Så slipper du alligevel ikke for svigermor!!!)

 

med venlig hilsen

 

Bestyrelsen + BC Clasisc arrangørerne

 

 

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT