Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2025872
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Paintball 2008 09/11/2008

BC Paintball 2008 - Næstsidste disciplin i årets BC 8-Kamp blev kæmpet hos ”Shoot to Thrill” i kongelunden på Amager. 14 BC´ere havde taget udfordringen op, og var denne søndag formiddag mødt op til kamp. Efter lodtrækning, påklædning og instruktion (der var en regel, tag ikke masken af, hvis du gør det, så gør det ondt! hvilket flere senere måtte sande, op af muren og skud i røven), blev der blev spillet 2 spil på hver af de 7 baner, med nye hold for hver gang vi skiftede bane. Alle var således på et nyt hold med nye holdskammerater for hvert bane skift.

 

Der blev kæmpet med en iver og en gejst som ville have gjort selv BS stolt, og i hvert fald ville have taget livet af Bubber! Der blev fyret kugler af som ikke set siden Saigons fald. Heldigvis var en af storskytterne kassereren, så der blev købt kugler nok…….

 

 

Da de tre timer var gået, blev det hele regnet sammen og det viste sig at ”årets gæst” Kim Lohmann havde været på vinderholdet flest gange. Utroligt at den store krop kan gemme sig så godt, 2 mand de Bang og Hallberg delte 2. pladsen.

 

Efterfølgende blev der serveret grillpølser og øl, hvorunder der kunne udveksler krigsminder, og tælles blå mærker, man må sige at ikke alle overholdt 3 meters reglen!

 

Se billeder fra BC Paintball 2008 her

Resultat BC Paintball
1. Kim Lohmann
2. Jan Hallberg
2. Christian de Bang
4. Henrik Merót
4. Michael Weile
4. Jesper Pedersen
4. Søren Bruun
4. Arnt Gustafsson
4. Otto Neubert
10. Christian Juul Jensen
10. Rene Bang-Hansen
12. Jesper Olesen
12. Martin Hornsyld
12. Per Klarskov Jeppesen
19. Alle andre

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT