Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024655
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG 2/1993 18/09/1993

BC EOG 2/1993

Se invitationen her

Referat af BCs Ekstraordinære Generalforsamling den 18.9.1993 kl. 19.00 i Lyngby Kano- & Kajakklubs lokaler på Rustenborgvej 19, Lyngby.

Efter Golfturneringen på Niva Golf var der mødt 19 medlemmer op til EOG.

Michael Engell blev valgt til dirigent.

BC Business har haft en god periode med mange tiltag og der er et spændende arrangement på tapetet den 21.10.93 nemlig Meyerheim After Eight oplyste Søren Bruun.

Arnt Gustafsson fremviste et yderst velforberedt og spændende medlemsindlæg om hans arbejde i Young & Rubicam, som er et større reklamebureau. Der kommer et indlæg i næste BC-News.

Jesper Schønnemann oplyste om hvem der skylder kontingent p.t. Alle opfordres selvfø1gelig til at betale, også til vor Jubi-fond. Endvidere bar der været gevinst pa Millionærkontoen; kr.200.

Under evt. kom det frem at vi må gøre noget for at lave 10-kamps-disciplinerne mere attraktive. En del medlemmer nedprioriterer BC-arrangementer hvis de fø1er at de ikke kan nå en placering i den samlede stilling.
Man kan derfor lave gode og evt. mange præmier i hver disciplin og sænke den samlede præmiesum i den samlede stilling. Dette skal så gælde fra 1994. Bestyrelsen tager stilling til dette.

Der blev efterlyst forslag til næste års ti-kamp. Medlemmerne bedes fremkomme med dem snarest, så bestyrelsen kan tage dem med i deres overvejelser.

Golfpræmier blev uddelt.

Michael Engell takkede for god rod OG uorden

Der blev grillet og drukket øl & vand.
Tak til Henrik Aakjær og Lyngby Kano & Kajakklub for at vi måtte låne deres lokaler.

Henrik foreslog at vi kunne tegne en annonce i klubbladet, og vi så fremover kunne benytte lokalerne ved andre lejligheder.

Ulrik Damsgaard - Sekretær

 


TILBAGE


PRINT