Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2026025
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Sommerfest Næstved 1995 20/05/1995

BC Rally og Sommerfest 1995

Se invitation til Sommerfesten her  Praktiske oplysninger

BC havde endnu engang overgået sig selv med et uovertruffen arrangement, nemlig Rally/Sommerfest. En virkelig god arbejdsindsats og planlægning for hele dagen af arrangørerne.

Det hele startede om morgenen ca. kl. 9.00 hos Peugeot i Glostrup (Charlie's arbejdsplads. som også var primus motor pa Rallyet) med dejlig morgenmad uden en lille en, men med god kaffe. Her var vi alle inddelt i sponsorerede biler - 10 stk. ialt. med 4 personer i hver. Godt blandet med nye og gamle medlemmer så alle kom godt ind på hinanden.

Kl. 10.00 blev bil nr. 1 sendt afsted sponsoreret af H&M med superdriver Jens Valkki. Overopgaveløser Fr. Tina Damsgaard. Cheftelefonist Fr. Anne Mette Madsen og Ko-driver Henrik Jæger, et superteam der burde have vundet, men andre skal jo også prøve.

Så blev bil nr. 2 send afsted 10 min. senere og igen med et interval pa 10 min. ned til bil nr. 3 osv.

Der var mange spændende opgaver/ spørgsmal undervejs inden næste post skulle nåes i Køge kl. 12.00 precis. Panik, stress og jag en masse fis og ballade. Jeg havde det indtryk, at alle morede sig kongeligt. Efter Køge gik turen mod Næstved gennem Holme-Ostrup, BonBon Land. Holmegaard Glasvaerk og en række andre spændende områder. Det værste var en post ved udkanten af en lille snottet by som jeg ikke kan huske navnet på. Men ved en lille bro over en bæk skulle der findes en post. Der holdt 3-4 biler da vi ankom og siden hen kom der ca. 4 biler mere, ingen kunne finde posten (en post som Rene Bukrinsky havde placeret). Alle for forvirrede rundt indenfor en radius af 50 meter fra det tydelige skilt i vejkanten. Der blev kørt hårdt på hinanden indbyrdes på de forskellige team's, men fundet blev posten.

Kl. ca. 17.00 ankom de fleste til Hotel Vinhuset i Næstved, hvor alle dagens spørgsmal og opgaver blev drøftet igennem, medens der blev serveret sandwich og fadø1.

Kl. 19.00 var der velkomstdrink i den hyggelige kælder med skæve brosten som gulv og lave hvælvinge som loft, kun oplyst af levende stearinlys. Meget hyggeligt.
Kl. 19.30 gik vi til et veldækket bord pa 1. salen for at indtage en yderst delikat 3-retters menu med dertil hørende vine. Under middagen fik vi besøg af en underholdende pige. nemlig Fr. Mette Frobenius (jeg tror nok det stave sådan), der til dagligt lever af at være stand-upper, et sjovt og festligt indslag som de fleste fik meget ud af. især Henrik Aakjær.

Under desserten holdt vi så den famøse præmieuddeling til dette års BC-Rally. Jeg kan dårligt huske hvem der vandt. Men i hvertilfælde var Ole Thers med på holdet fordi jeg kan huske, at han ikke ville sprænge champagneproppen på scenen.
Efter BC-Rally placeringerne blev der handlet lodder til lotteri. En stor succes som alle var helt vilde med. Der var skopudsere fra Samsonite, trøjer fra H&M, arbejdshandsker fra Helisol, Budweiser fra H. Nielsen, osv. osv. ...

Efter middagen skal man jo have en ordentlig cognac med kaffe til. Det blev serveret i et tilstødende lokale, medens bordene fra middagen blev ryddet væk og der blev gjort klar til det store danseshow under ledelse af D.J. Hr. Lars Gunner, som efter at have stillet alt sit grej klar, tog et bad pa vores værelse, lånte lidt deo og så var han klar til at vende CD'erne og han gjorde det virkelig godt.

Som opvarmning til dansene havde Henrik Nielsen og jeg lavet en lille Squaredance, som alle skulle deltage i. Bare ca. 7 forskellig runder. For at alle skulle danse, havde vi under middagen allerede udfyldt et bal-kort som var blevet lagt hos hver pige.

Der var 5 danse på et bal-kort. Pigerne skulle sørge for at få udfyldt alle 5 danse på kortet. men som aftenen skred frem, var der pludselig op til 10 danse på et bal-kort, så man var ude at danse ca. de 10 første danse. Det var sku' hardt. Der blev derfor gået utroligt godt til den på dansegulvet og i bar'en var der kø, så man skulle vente på sin ævle-bævle.

På et tidspunkt syntes Henrik Nielsen at der skulle mere gang i dansegulvet, så han bød på dansekonkurrence og udlovede en første præmie, som var en luksus rejse for 2 personer til De Vestindiske øer. Jeg tror det var Tina Damsgaard og Jesper Schønnemann der vandt. Tillykke de fik en drink i bar'en som kompensation for ferien.

Kl. ca. 04.00 tror jeg nok, jeg kunne ikke se helt ned til mit ur, men der blev i hver tilfælde serveret dejlig natmad. Jeg skulle hilse fra Jens Valkki (nyt medlem) og sige, at natmaden smagte utroligt godt. Men han gik jo også rundt pa bordet så han kunne se maden ovenfra. Efter natmaden gik de fleste i seng for at "sove", men ikke alle. F.eks. Nielsen's, som ved dette arrangement formåede at forøge familien med yderligere en.

Næste morgen/formiddag blev der serveret en fornem brunch. Da vi, min kæreste og jeg kom ned, var de fleste desværre kørt. Også Henrik Aakjaer der skulle være i Bagsværd kl. 10.00 for at cykle 80 km ... men vi hyggede os selvfølgelig alligevel sammen med de sidste 20 der var tilbage.

Vi kørte sammen med Charlotte og Ken Bukrinsky hjemover og blev sat af ved Peugeot i Glostrup for at hente vores bil Miss Mazda.
Et yderst vellykket arrangement med spænding. overraskelser, festligheder, god mad, musik m.m. ..
Jeg håber. at det fremover bliver lige så sjovt at gå til BC - SOMMERFEST.

Med venlig hilsen Henrik Jæger.


 

Billedresultat for hotel vinhuset i næstved

 


TILBAGE


PRINT