Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2668040
Medlemmer i alt : 36
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Sommerfest 2023 07/10/2023

BC Sommerfest 7. oktober 2023.

40 smukke og glade BC’ere – medlemmer og fruer/kærester – mødte forventningsfulde og feststemte op kl. 10.15, på P-pladsen ved Stevnsfortet.

Efter at have krammet hej og "længe siden" – gik vi til mødestedet på fortet hvor vi startede med velkomst, kaffe og en lille én.

Vi blev delt op i 2 hold til rundturen på fortet, hvor vi på landjorden oplevede og fik forklaring på at fortet er bygget op om 2 pansertårne med hver 2 stk. 150 mm kanoner, der havde været sidebatterier på det tyske slagskib Gneisenau fra 2. verdenskrig, og som nu skulle beskytte Øresund samt Faxe- og Køgebugt mod fjendtlig adgang. Vi blev præsenteret for div. missiler, mobile kommandocentraler og radarsystemer, og fik at vide at hele det danske forsvar skulle kunne mobiliseres og være fuldt kampklart på bare 20 minutter, hvis den kolde krig skulle gå hen og blive rigtig varm.

Vi gik herefter 18 meter ned af en lang trappe til rundvisning af den 1,7 km. lange atomsikrede bunker, og oplevede kommandocentraler, opholdsrum, en sjælden edderkop, gamle Faxe kondi flasker og udgave af Ugens Rapport.

Vi fik flere militære hemmeligheder (som selvfølgelig ikke refereres), og information om at efter Berlinmurens fald i 1989 og efterfølgende den kolde krigs afslutning, forsvandt den store fjende mod øst og Stevnsfortet mistede sin strategiske betydning, og blev derfor nedlagt efteråret 2000.

Vi kørte efterfølgende til traktørstedet Højeruplund, hvor vi indtog en overdådig frokostbuffet og oplevede Stevns klint og Højerup gamle kirke på kanten af klinten og som delvist er styrtet ned.

Efter ankomst og indkvartering på Hotel Klinten i Rødvig, fik vi igen lidt at drikke inden vi skulle på værelserne og klæde om til fest.

Festen startede med velkomst drik og der blev uddelt halve spillekort, så alle kunne finde den anden halvdel og dermed sin plads.

En dejlig 3-retters menu blev indtaget sammen med højt humør, aktiv snakken og latter ved alle borde, og underholdning med "den trælse quiz" og sange om "syd for Køge" og "hyldest til kvinder på 50".

Aftenen kulminerede med Diskotek, dans og fri bar i kælderen, hvor der, af en eller anden grund, var godt gang i musikken fra specielt fra 70- og 80’erne, og der blev festet, danset og drukket godt igennem frem til kl. 02.00

Søndag morgen gik med - Morgenmad og farvel-krammere med kommentaren

"vi ses og glæder os til næste års BC sommerfest"

Tak til alle for jeres glade, smukke, aktive og positive deltagelse.

Kærligst

Bisgaard, Bang og Bergsbo

Se flere billeder fra sommerfesten her

Følgende BC´er med, eller uden påhæng deltog:
 
Claus Olsen
Henrik Schwenn
Erik Holther
Morten Jensen
Christian Kauman
Kim Lohmann
Ole Skjold Hansen
Claus Hyldgaard-Olesen
Peter Bisgaard
Arnt Gustafsson
Søren Bruun
Michael Weile
Henrik Bergsbo
Henrik Tinning
Henrik Jæger
Henrik Merót
Thomas Beyer
Jørn Kahle
René Bang Hansen
Michael Baasch
Ulrik Damsgaard
Peter Asmus

 


TILBAGE


PRINT