Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2234739
Medlemmer i alt : 39
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Julefrokost 2021 26/11/2021

BC Julefrokosten 


Vi startede 23 forventningsfulde, julefrokostparate unge og glade BC ere mødte op på det mørke indre Nørrebro. I en kælder sort som kul og duftende af frisk urin havde Martin samlet og renoveret ca 30 flippermaskiner fra 1970 og 80 erne. Der skulle dystes på 6 meget forskellige maskiner, før aftenens vindere kunne findes. Efter 3 timer med jubelråb, let skubben ( for at undgå tilt ), dyb koncentration, kugletrilleri og følelserne uden på tøjet og en bajer hånden var slaget afgjort og som så ofte før gik sejren til Henrik Jæger. Peter Juul havde lidt problemer med timingen og broerne over A’mar County, så han nåede først frem med flere timers forsinkelse. Flere gange var en af hans passive kugler dog bedre end Morten lås i værdige indsats.

Således udmattede, sled vi os gennem sne og slud den lange vej til bryggeri Brus, hvor en julemenu med tilhørende bryg skulle indtages. Der var lagt op til en lidt anderledes julefrokost og det kulinariske var da også alt andet end traditionelt julebord med pils og snaps i stride strømme. En 4 retters smagsløgstimulerende og til tider provokerende fortolkning af julens glæder blev ledsaget af passende bryg. Nogle vil påstå nr 2 øl var udrikkelig og der var da også mange sjatter af denne stærkt citrusinspirerede øl, der måtte hældes ud i vasken. Til gengæld var der stor glæde over de resterende bryg, der vist gled nemt igennem halsen på de nu 24 BC ere.


Stemningen fejlede ikke noget og lydniveauet var højt, sikkert pga. akustik eller blot mange glade mennesker. Tikamps resultaterne og alt andet formalia er beskrevet i andet referat , men årets vindere blev behørigt fejret og omgange vist nok givet af de glade vindere. Efter alt for meget stærk og fyldig øl tumlede de sidste på en lille bar ved Skt. Hans torv for en enkelt GT.

Regnen havde slettet alle spor og umuliggjort en travetur hjemad, så skjoldets kønne privatchauffør måtte forbi hareskoven med undertegnede ( tak )

Tak for i år og glæd jer til OG
Kh Claus

 

Se billeder fra julefrokosten her

 Følgende BC´ere deltog i julefrokosten:

Henrik Schwenn
Otto Neubert
Stig Arve Jepsen
Lars Hammer
Michael Baasch
Henrik Bergsbo
Morten Jensen
Erik Holther
Michael Weile
Tem Sander
Søren Bruun
Kim Lohmann
Jesper Rebien Olesen
Michael Foldbjerg
Henrik Aakjær
Arnt Gustafsson
Henrik Jæger
Ole Skjold Hansen
Henrik Merót
René Bang Hansen
Henrik Tinning
Claus Hyldgaard-Olesen
Jesper Pedersen
Peter Bisgaard

 

Årets top 3 i BC 7-kampen 2021 = 3 x Henrik:

Jæger, Aakjær og Schwenn.

Og så 2 glade præmievindere i BC Sweepstake

Michael Foldbjerg som havde købt Jæger & Aakjær
og Henrik Schwenn som havde købt sig selv

 


TILBAGE


PRINT