Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2022458
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG 1/2005 30/04/2005

Forårets EOG blev som så mange gange før afholdt på LO Skolen i Helsingør.

Formanden bød velkommen til EOG og Arnt blev valgt til dirigent og referent.

Beretning

Søren Gennemgik BC året so fare; Den succesfulde generalforsamling i Isaberg med efterfølgende BC Alpin Slalom, hvor Jæger sejrede suverænt og BC Volley med mange spændende kampe og ”gode” dommere. Desværre har vi i år ikke været så mange til aktiviteterne, men dem som er kommet har fået noget for pengene. Nu ser vi frem til en spændende sommerfest weekend i Budapest.

Sommerfest 2005

ON og JH kunne informere om planerne for årets sommerfest. Turen går til Budapest med afgang fredag og hjemkomst søndag / mandag.

Der er modtaget 56 tilmeldinger, der snart bliver informeret nærmere om praktik mv. Egenbetaling pr. person bliver omkring 1.500 kr.

Økonomi

CdB kunne (med glæde) konstatere, at økonomien kører som forventet med ”kun” tre medlemmer i kontingentrestance. Flot!

Eventuelt

Ulrik Damsgaard blev udnævnt til Årets Dummy (2004) da han havde arrangeret Dart i 2004 på LO skolen. Desværre var Dart rummet nedlagt.

Henrik Merot foreslog, at vi skulle tage River Rafting på næste års aktivitetsplan.

Jesper Schønnemann foreslog, at bestyrelsen til OG står for en afstemning om årets bedste Mangekamp arrangør. Altså en stemmeseddel med mulighed for at stemme på dem, der har arrangeret det bedste BC konkurrence i løbet af 2005. (Jesper og Niels ligger godt til med sandwich og øl i forbindelse med golfturneringen).

Niels kunne oplyse at der var flyveshow / opvisning på Flyvestation Karup (Jylland) den 19. juni 2005. Mulighederne for en perfekt BC Family tur står åbne.

Se billeder fra EOG 1 her

 


TILBAGE


PRINT