Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024450
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Forsinket Påskefrokost 2020 12/06/2020

BC "Påskefrokost" 2020

Jesper Schønemann havde inviteret til Påskefrokost  Se invitationen her  på Restaurant Schønnemann.

Vi startede i gårdhaven hvor Jesper bød velkommen og fortalte levende om stedet som er startet af hans oldefar i 1877. Det startede som værtshus hvor bønderne mødtes når de havde været på grønttorvet. I 1923 overtog Jespers Farfar stedet og indførte madservering, Jespers Farfar og Farmor drev stedt indtil 1967. Derefter førte restauranten en lidt omtåget tilværelse indtil for en snes år siden hvor 2 driftige mænd overtog stedet, udvidede det med naboejendommen og etablerede det som en af Københavns førende frokostrestauranter. De nuværende ejere kører videre på samme høje klinge.

Efter Jespers intro gik vi til bords og tjener Jesper fortalte om menuen og de 200 forskellige akvavitter som det er muligt at nyde i restauranten.

Herefter nød vi en eksorbitant frokost der fuldt ud levede op til forventningerne, specielt Karrysilden var virkelig fremragende. Der blev serveret rigeligt med øl til, og de 2 plasker snaps som BC stod for blev suppleret med 2 som Ole Skjold gav, da han mente at vi  skulle være med til at fejre hans flotte 12 tal til hans HD eksamen.

Efter 4 timer og lidt var alle mætte og fyldtop og vi kunne sige tak for mad og rejse os, og gå videre i byen, det var dog svært i disse Coronatider at finde et sted som kunne huse os alle, så vi blev splittet lidt op.

Men alt i alt en rigtig god aften i BC´selskab, rart at se alle drengene igen. Og 5 kokkehuer til Restaurant Schønnemann.

Se billeder her

Følgende deltog i den forsinkede Påskefrokost:

Peter Bisgaard
Robert Kreijtz
Morten Jensen
Claus Olsen
Kim Lohmann
Michael Foldbjerg
Peter Asmus
Stig Arve Jepsen
Henrik Merót
Arnt Gustafsson
Henrik Bergsbo
Henrik Jæger
Jesper Pedersen
Ole Skjold Hansen
Jesper Schønnemann
Søren Bruun
Ole Thers
Jesper Rebien Olesen
Rene Bang Hansen
Henrik Schwenn

 


TILBAGE


PRINT