Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2023388
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Sommerfesttur til Riga 2017 25/08/2017

BC Indtog Riga 25-28. august

 

3 dages Sommerfesttur til Letlands hovedstad Riga

 

Se invitationen her

 

SOMMERFEST KULTUR GASTRONOMI OG FÆLLESSKAB

RIGA

Årets sommerfest skulle forlægges til den gamle østblok, nærmere betegnet Letlands hovedstad Riga, så kl. meget tidligt fredag morgen stiller 43 forventningsfulde unge mennesker op i checkin køen hos Norwegian airlines.

Velankomne til Riga bliver vi mødt af Gunita og Giovanni, vores turguider til formiddagens byvandring.

Riga viser sig fra sin pæne side og skyerne holder tæt, så efter en engageret og nærværende rundtur er vi klar til at indtage Riga.

Riga er en skøn blanding af gammel østeuropæisk levevis, kultur med præg af de mange besættelser og nu et moderne vestligt EU-land.

Levende musik kan høres utallige steder på byens torve og cafeer, mens de middelalder gamle bygninger lægger vægge til.

Fredag aften var der fri leg, så det blev temmelig sent for de fleste og både B-bar og Biergarden blev vist klar over at BC var i byen.

Lørdagen var til oplevelser af enhver karakter:  Besøg på markedshallerne, sejltur på floden Gaudava, sporvogn, shopping, gourmet, museer, middelalderkultur eller art- nouveau.  Riga byder på det hele.

Om aftenen havde vi fællesmiddag, hvor forretten var de meget omtalte, men kun lidt elskede varme røgede ål ala Riga----Nok ikke sidste gang vi hører om dem.   Super stemning i vores egen afdeling af restauranten med optræden af de tre og måske mange flere tenorer. BC- koret sang for i flere timer og festen kulminerede da en lille lokal duo fyrede den af så dansegulvet kunne indvies.  Både jitterbug og luftguitar blev vist frem og den planlagte fest på B-bar måtte udskydes, og blev vist ikke rigtig til noget denne aften.

Søndag med hængende hoveder og trang til cola med pomfritter til trods, var der flere der cyklede til havet eller travede byen tynd igen.  En stor gruppe indtog en marathon-frokost over 3-4 timer, før der blev tid til afslapning på torvet med en skøn musikalsk duo. Andre foretrak formel 1 eller en dansk vm-titel i badminton på storskærm.

Aftenen blev rundet af på vores lille bar overfor hotellet.

Der var i år lagt op til meget frihed og kun få arrangementer, og således at de tilbud der var kunne til og fravælges efter eget ønske. Dette har givet mulighed for små og større grupperinger, par pleje eller individuelle præferencer.

Jeg står tilbage med et indtryk af en vellykket tur, hvor alt klappede og spillede, selv vejrguderne stod os bi.

Tak for de i er så dejlige at være sammen med.

Med venlig hilsen

Gitte og Claus-tand

 

 

 

Se de første billeder her

Følgende BC´ere med og uden fruer deltog 

Søren Bruun

Jesper Schønnemann

Henrik Merót

Claus Olesen

Otto Neubert

Lars Hammer

Henrik Jæger

Henrik Bergsbo

Jesper Rebien Olesen

Morten Jensen

Ulrik Damsgaard

Michael Weile

Jesper Pedersen

Christian Kauman

Erik Holther

Henrik Tinning

Stig Bruun-Andersen

Kim Lohmann

Henrik Aakjær

Robert Kreijtz

Claus Olsen

Ole Thers

Lars Boldsen

 

 

Lidt Fakta om Riga:
Blot en lille times flyrejse fra København ligger den baltiske kulturperle og gamle hansestad Riga, som er Baltikums største by og hovedstaden i Letland. Riga er en af Nordeuropas allersmukkeste byer, grundlagt i år 1201 af den tyske biskop Albert og var gennem historien en af de vigtigste byer i Østersøområdet. Riga var i det 17. århundrede den største by i det svenske rige (større end Stockholm) og blev efterfølgende en de vigtigste byer i det zarrussiske rige. Det 20. århundrede var særlig turbulent og bortset fra en kort periode 1918-1940 var Riga og resten af landet skiftevis besat af tyskerne og russerne helt frem til 1991. Letland er i dag fuldgyldigt medlem af både Euroen og Nato og hovedstaden Riga er en anderledes, spændende og yderst seværdig Nordeuropæisk storby i en rivende udvikling, hvor nyt mødes med gammelt og øst mødes med vest.

Billedresultat for rigaTILBAGE


PRINT