Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2026056
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Efterårs EOG 2013 31/08/2013

Efter en lang dag på sundet, og en glimrende aftenmenu; bestående af vel kreerede rejemadder og støre bøffer, var det blevet tid for EOG:  

Referat BC efterårs EOG den 31. august 2013 på på Humlebæk Havn

 

Deltagere: Erik H, Jesper P, Rene B, Otto N, Henrik B, Michael W, Claus O, Jesper O, Søren B, Morten J, Peter O, Ole S, Henrik Aa.

Formanden bød velkommen til EOG og foreslog Erik Holger som dirigent. Da der ikke var nogen indvendinger mod dette, blev Erik valgt, og han gav straks ordet tilbage til formanden Søren Bruun (SB).

Punkt 1: Formandens beretning:
BC har haft fire aktiviteter siden EOG i Kanoklubben (golf, IronMan, fisketur, kapsejlads (i dag)). Alle 4 aktiviteter har været gennemført med stor succes fra arrangørernes side. 

På nuværende tidspunkt ligner Ole S. en sikker vinder af årets 8-kamp efter en strålende indsats på de første discipliner.
 

Eneste negative oplevelse har været aflysningen af årets Sommerfest. En ringe tilmelding (12 medlemmer) trods en flot indsats fra Henrik B. resulterede i, at Bestyrelsen sammen med Henrik valgte at aflyse Sommerfesten 2013. Noget Bestyrelsen er meget kede af.

 

Status på Økonomi:
Den samlede økonomi for BC er rigtig fin. Årets budget er i et plus på ~40 KKr – specielt grundet aflysningen af sommerfesten, men også en god afvikling af årets dicipliner.

Der er p.t. ~100 KKr på kontantkontoen samt en samlet aktieportfølje på ~90 KKr.

Eventuelt:

25 års Jubilæumstur 2015:

Udvalg bestående af Ulrik og Søren ser på steder. New York som mål for Jubitur er skrinlagt. Der ses på andre steder, som kan fremlægges som ideer på kommende OG. Gode ideer til udvalget er meget velkomne.

Nogle ideer fra EOG:

       Sydfrankrig
Lissabon

     Cruise i Østersøren
Tallin
Maderia / Mallorca 

Sommerfest:

Den aflyste sommerfest 2013 medførte en del diskussion omkring hvad BC skal med sommerfesten.

Det grundlæggende tema er, at det er et meget stort arbejde med at planlægge en sommerfest. Når der så ”kun” dukker 12 tilmeldinger op ud af en medlemsskare på 41, indikerer det potentielt, at der ikke er den store interesse i at mødes med koner til et sommerfest. Det er meget demotiverende for arrangørerne.

Der fremkom en række ideer / synspunkter på dette emne:

·         Skal der i budget afsættes et fast beløb pr. deltager frem en fast budgetsum som i dag? Det gør det lettere at planlægge for arrangørerne, men vanskeliggør BC budgetlægning

·         Skal der kun være sommerfest hvert 2. år?

·         Skal der overføres flere penge til 8-kamp frem for sommerfest?

·         Ved vi reelt hvorfor Nej-sigerne ikke ønsker at deltage?

·         Det sociale element er det vigtigste – ikke så meget stedet (udland kontra DK)

·         Ambitionsniveauet for sommerfesten skal justeres til den virkelighed, der er (lavere forventning til antal deltagere) 

Der var bred enighed på EOG, at sommerfest er vigtig. Men deltagerne på EOG er nok ikke repræsentative for alle de ”passive” BC-medlemmer.

Skitur:

Henrik Aa mener, at skitur i BC-regi i stil med forrige års OG var en succes, der skal gentages. Han vil godt være med til at arrangere endnu en tur – evt. som en diciplin i marts måned.

Afslutningsvis takkede dirigenten for god ro og orden under EOG. 

Referat Jesper P.

 

Se billeder her

 

 

 


TILBAGE


PRINT