Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025033
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG/forår 2010 05/06/2010

Referat af EOG afholdt den 5. juni 2010 i Camp Oldenbjerg


 

Erik Holther blev valgt som dirigent og kunne konstatere at EOG var lovligt indkaldt, han gav herefter ordet videre til Formanden.

 

1. Formandens beretning: Søren Bruun fortalte om året so fare, Ordinær Generalforsamling og de 3 første discipliner i BC 8-kampen, hvor vi desværre fik et par afmeldinger til Håndbold, Qua flytning af hal og tidspunkt. Ellers er de afvklet tilfredsstillende, desværre er vi kun 13 mand i dag, men det kan godt være at det, er antallet af rigtige BC’er som ikke er afskrækket af lidt fysisk udfordring og manglende sovekomfort. Men det må vi tage senere under Eventuelt. Meget mere glædeligt er det, at se at vi bliver hele 63 til Jubi/Barcelonaturen i september. Hvis alle dukker op (de har jo betalt på forhånd) bliver det ny BC rekord.

 

2. Status Økonomi: Vi ligger i vadestedet mellem den gamle Kasserer CdB og den nye OSH, men den gamle kunne konstatere at året følger budget. Kassen vil formelt blive overdraget til OSH den 20. juni 2010. Herefter bad formanden om ordet og fortalte at vi på grund at den kolossale tilslutning til Jubi turen nok ville gå over budget med ca. 20.000 kr. dette blev taget til efterretning af forsamlingen. Der er jo kun 20. års Jubilæumstur en gang!

 

3. Eventuelt: Her blev dagens arrangement og den svage tilmelding diskuteret, nogle mente at det var fordi at indbydelsen ikke var klar nok, det mente andre dog ikke, der skal være overraskelser! - Der blev spurt til hvad arrangørerne havde gjort hvis det havde regnet hele dagen. Det gjorde det jo som bekendt ikke og formanden mente at vi nok skulle have klaret os med et par presenninger over hytten, så skulle det nok være gået. JO var ikke helt enig. Hvilket medførte en længere ordveksling som vist ikke mundede ud i noget som helst. Efter ”ca. 4” timer kunne EOG afsluttes med et leve for BC: FFFF  

 

Referent Arnt Gustafsson 

 

 


TILBAGE


PRINT