Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2023372
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG 1/2001 05/05/2001

Referat af EOG den 5. maj 2001 på LO-Skolen i Helsingør.

Se invitation her

EOG og spisning var også vel planlagt. Der blev serveret dejligt mad, i forhold til sidste gang vi spiste på LO-Skolen.

Indledning Formanden - Søren Bruun - bød velkommen, Michael Foldbjerg blev valgt som dirigent og Arnt Gustafsson som referent.

1. Indkaldelse og dagsorden ifølge vedtægterne. MF kunne konstatere, at den ekstraordinære generalforsamling var lovligt indkald med dagsorden ifølge vedtægterne.

2. Formandens beretning. Vi er kommet godt for start med 8-kampen, hvor vi nu er halvvejs i konkurrencen. Fisketur på Øresund, hvor der blev sat deltagerrekord, men dog ikke fangst-rekord. Fodbold stævne i "BC Arena", hvor der var mange på skadeslisten. Dart og billard, blev afviklet med vanlig præcision, med afslutning kl. 18.00. BC Business har været på banen med et arrangement, hvor fremmødet ikke var tilfredsstillende for arrangørerne.

3. Økonomi Lige nu går det lidt bedre en budgetteret!

4. Indkomne forslag Peter og Ricco fra BC Business fremsatte forslag om point-straf i 8-kampen, hvis medlemmerne ikke deltager i BC Business arrangementer. Formanden kunne meddele, at dette ville kræve en vedtægtsændring på OG, men som det fremgik af motivationen bag forslaget, var det også tænkt som "et debatoplæg". Sammenfatning af debatten: Der er opbakning til BC Business tanken og der var ønsker/forslag om "unikke" arrangementer. Noget, hvor vi ikke kan få adgang som enkeltpersoner eller noget "stort". Der kom dog ikke nogle konkrete forslag/ønsker på banen. BC Business bør fortsætte som planlagt for året og derefter må årets aktiviteter evalueres under én hat.

5. Evt. Henrik & Heidi blev gift denne lørdag, og formanden samlede ind til brudeparret.

De tre gange dåb forløb også som de skulle med diverse indslag i form af videofilm med informationer samt andre nyttige og brugbare udsagt fra vores tre kammerater, sidst men ikke mindst havde de tre fremskaffet en næsten naturtro kopi af en femalekomplex som blev fremvist, hvilket gjorde selskabet lidt mere opstemt. Det kan nævnes, at det bryllupsselskab som underholdt sig i det tilstødende lokale, også blev underholdt da denne skabning forlod vores selskab.

Niels Refsgaard mente at det var godt at vi havde et kampråb, men i disse multi-etniske tider, var det også påkrævet med en slags "stammedans" - til de medlemmer der ikke var fremmødt, kan vi godt love, at denne stammedans ikke er særligt vanskellig at gennemføre og så er den et udemærket værktøj til at få smilet frem.

EOG blev afsluttet og de nye medlemmer bød på "dåbs-drinks"……….. Efter en meget god og hyggelig eftermiddag og aften begav vi os ud i aftenen. Nogle ville udforske Buddy Holly og andre ville hjem.

Med sædvanlig redaktionel frihed til at redigere indlæg, afsluttes beretningen med tak til Per Klarskov og Arnt for redaktionelle bidrag og referat af EOG.

Se billeder fra EOG 1 her

 


TILBAGE


PRINT