BC Julefrokost 2023
Så blev det tid til BC’s Julefrokost 2023.
Vi samledes på restaurant Seaside fredag 24/11 kl 15:30. Her fik vi serveret en drink og slappede af, indtil vi kl. 16:20 i samlet flok, gik til Maersk Museet på Toldboden.
Her fik vi en fin og meget grundig introduktion og gennemgang af Maersk historien af kustode Henning Morgen, der fortalte hvordan hele Maersk imperiet startede, hvordan de klarede sig gennem nationale såvel som internationale kriser samt krige gennem tiden.
En meget spændende historisk fortælling af 30 min varighed, hvorefter vi kunne opleve museets udstilling på egen hånd.
Kl. kl. 17:30 gik vi igen i samlet flok til Restaurant Gilleleje i Nyhavn, hvor vi havde bestilt bord til kl. 18:00. Vi fik samlet de sidste BC’ere på restauranten, så vi blev 28 i alt til julefrokost, hvilket er et flot antal. Vi startede med øl og snaps til de kolde silderetter, herefter blev de lune retter serveret. Vi afsluttede med ris a’ la’ mande, med portvin.
De 3 ny-døbte medlemmer af BC (Thomas Beyer, Jørn Kahle og Henrik Tinning) havde jo som en del af dåben, lovet at give en omgang "ved første givne lejlighed". Dette løfte blev indfriet ved årets julefrokost. Restaurant Gilleleje var en fantastisk madoplevelse, der blev benyttet fantastiske råvarer, og de blev serveret i rigelige mængder.
Under julefrokosten fik vi også hyldet årets BC vindere (Ulrik Damsgaard nr. 1, Peter Juul Ottesen nr. 2, og Henrik Merot nr. 3) samt uddeling af præmier i både BC 8-Kamp 2023 og i BC Sweepstake 2023.
1. 2. og 3. i BC 8-kamp 2023
Og de "kloge" som købte dem i BC Sweepstake
Kl. ca. 22 forlod vi Restaurant Gilleje, og de BC’ere der ønskede at fortsætte festen, kunne tage til næste stop: Old Irish Pub på Frederiksberg, hvor vi tidligere har været.
Der var musik fra DJ der gav den gas, og BC’erne dansede og hyggede. BC fandt også et par flasker på budgettet. Hvornår den sidste BC’er forlod Old Irish Pub, vides ikke med sikkerhed. Men hyggeligt var det!
Mvh, BC’s Julefrokostudvalg 2023
Se billeder fra Julefrokosten her
Menu
DET STORE JULEBORD
SILD
Kryddersild med peberrod, æbler og creme fraiche
Karrysild med æg, rødløg og dild
FISK OG SKALDYR
Røget laks med røræg
Æg og rejer med mayonnaise og dild
Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron
KØD
Mørbradbøf med bløde løg
Konfiteret and med rødkål
Frikadeller med agurkesalat
Æbleflæsk
Julepostej med bacon og rødbeder
OST
DESSERT
Ris a la mande med lun kirsebær sauce
Følgende BC´ere deltog i Julefrokosten:
Henrik Merót Søren Bruun Thomas Beyer Otto Neubert Morten Jensen Tem Sander Kim Lohmann Jesper Pedersen Henrik Nielsen Michael Foldbjerg Lars Hammer Michael Weile Michael Baasch Ole Skjold Hansen Jørn Kahle Christian Kauman Henrik Bergsbo Arnt Gustafsson Henrik Jæger Erik Holther Henrik Schwenn Peter Bisgaard Henrik Tinning Claus Hyldgaard-Olesen Ulrik Damsgaard Jesper Rebien Olesen René Bang Hansen Jesper Schønnemann
|