Vi startede i gårdhaven hvor Jesper bød velkommen og fortalte levende om stedet som er startet af hans oldefar i 1877. Det startede som værtshus hvor bønderne mødtes når de havde været på grønttorvet. I 1923 overtog Jespers Farfar stedet og indførte madservering, Jespers Farfar og Farmor drev stedt indtil 1967. Derefter førte restauranten en lidt omtåget tilværelse indtil for en snes år siden hvor 2 driftige mænd overtog stedet, udvidede det med naboejendommen og etablerede det som en af Københavns førende frokostrestauranter. De nuværende ejere kører videre på samme høje klinge.
Efter Jespers intro gik vi til bords og tjener Jesper fortalte om menuen og de 200 forskellige akvavitter som det er muligt at nyde i restauranten.
Herefter nød vi en eksorbitant frokost der fuldt ud levede op til forventningerne, specielt Karrysilden var virkelig fremragende. Der blev serveret rigeligt med øl til, og de 2 plasker snaps som BC stod for blev suppleret med 2 som Ole Skjold gav, da han mente at vi skulle være med til at fejre hans flotte 12 tal til hans HD eksamen.
Efter 4 timer og lidt var alle mætte og fyldtop og vi kunne sige tak for mad og rejse os, og gå videre i byen, det var dog svært i disse Coronatider at finde et sted som kunne huse os alle, så vi blev splittet lidt op.
Men alt i alt en rigtig god aften i BC´selskab, rart at se alle drengene igen. Og 5 kokkehuer til Restaurant Schønnemann.