Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025023
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Bulride 1996 29/02/1996

BC Bulride - på Woodstock i København

Se invitation til Bullride her

Anden disciplin i året 8 Kamp løb af stabelen torsdag den 29. februar på Woodstock i Vestergade, hvor vi for første gang afholdte BC Bullriding Championship.

24 forventningsfulde BC'ere var mødt frem, klar til at tage Budweiser Tyren ved hornene og få den tæmmet. Første mand på tyren var Kim Holten, der i første forsøg dog ikke fik trættet den væsentligt, derefter fulgte hele flokken af cowboys, bedst i første forsøg klarede Henrik Nielsen sig, han havde smidt bukserne og holdt sig på tyren i hele 22 lange sekunder. Enkelte prøvede at snyde ved at bruge begge hænder til at holde fast med, men de fik en tur så de meget hurtigt måtte forlade tyren, mere eller mindre stilfuldt.

I anden omgang havde flere fulgt Henrik Nielsens trick med at smide bukserne, men selv om tyren muligvis blev skræmt af de mange hvide ben, hjalp det ikke meget. Peter Juul klarede i bedste rodeo stil 24 sekunder og den eneste rigtige cowboy Henrik Nielsen 22 sekunder. Igen røg dem der prøvede at holde med to hænder af før det næsten kunne registreres. Tredje omgang var en turbo omgang. Der var mange gode forsøg og flotte  afstigninger, men kun Claus Olsen formåede at forbedre sin tid, han klarede 20 sekunder. Vi fik hilst på vores nye medlem Peter Egelund, som havde sin helt egen stil og en meget flot afstigning. Hans bedste tid var 12 sekunder.

Da tredje omgang var afviklet, var det tid til at gøre det hele op. Peter Juul Ottesen vandt med sin tid på 24 sekunder. foran Henrik Nielsen med 22 sekunder. På tredjepladsen fulgte Henrik Andersen ligeledes med 22 sekunder, men med en dårligere næstbedste tid.

Efter at tyren var besejret (eller næsten), var der præmieuddeling og middag. 3 retter god mad til 99 kr. (Men desværre løb de meget hurtigt tør for Budweiser - HENRIK ! HVORDAN KAN DET LADE SIG GØRE Til de tre vindere var der vin, som det blev besluttet straks at drikke.

Det lykkedes endelig at få overrakt vinderchecken på 1 800 kr. for sidste års Sweepstake, hvor Ole Thers hvad købt vinderen. Ole kvitterede straks med at give en omgang - Tak for det! men man må sige, at Ole er bedre til at spotte potentielle vindere end til at ride tyren. Han klarede som bedst i tre forsøg 4 sekunder. Efter vi var færdige på Woodstock var der nogle der fortsatte videre i byen, det var jo torsdag aften!

Resultat

1 Peter Juul Ottesen
2 Henrik Nielsen
3 Henrik Andersen
4 Jens Valkki
5 Jan Hovmand
6 Claus Olsen
7 Peter Asmus
8 Henrik Jæger
9 Stig Søgaard
10 Kim Holten
11 Arnt Gustafsson
12 Søren Hyldgaard
13 Ulrik Damsgaard
14 Henrik Aakjær
15 Michael Foldbjerg
16 Peter Egelund
17 Christian de Bang
18 Christian Kjøller
19 Henrik Qvitzau
20 Søren Bruun
21 Jesper Schønnemann
22 Søren Olsen
23 Ole Thers
24 Peter Christian

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT