BC GoKart

Se invitation til Gokart her

Årets BC GoKart Grand Prix, som også var 4. afdeling af årets BC-Mangekamp blev afviklet søndag den 28 April på Copenhagen Motorsports Center´s indendørsbane i Brøndby. 24 BC´ere  mødte op og blev iklædt køredragter, dog var det et lille problem for Allan og Michael Steen at finde nogle der kunne passe, der manglede ca. en halv meter i benlængden.

Grand Prixet blev kørt med 25 indledene heats, hvor alle kom ud at køre 5 gange. Her blev virkelig gået til den! Ned af langsiden med 70 km/t, rundt i hårnålen - der blev ikke givet ved dørene, alle holdt sømmet  i bund!. Hvilke resulterede i en del spin og sammenstød, når kun en kunne passere tunnelen ad gangen. Ingen fik dog alvorligere skader på andet end stoltheden, men adrenalinet kogte godt.

Efter at de indledene heat var afviklet var det tid for den store finale, som de 7 bedste havde kvalificerede sig til. Finalen blev kørt over 7 omgange med flyvene start. Pole Position havde Kim Holten, en plads som han ikke på noget tidspunkt afgav. Kim førte finalen fra start til det ternede flag, og sejrede suverænt forand Jan Hovmand og Ole Thers, derefter fulgte Stig Bruun-Andersen og Peter Asmus. Herefter var der præmieoverrækkelse til de tre bedst placerede. Til vinderen Kim Holten var der medalje og Champagne (og måske en prof. kontrakt) fra Go Kart banen, samt gavekort til Restaurant Røgeriet og tøj fra Martiniqe som også havde sponsoreret præmierne til de to næst placerede.