Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025881
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Beachvolley/Boule 1996 14/09/1996

BC Beachvolley/Boule

Se invitation til BeachVolley og Boule her

Vi mødtes, 18 friske drenge til Beach Volley og Boule på Hellerup Strand, hvor vi til dagens arrangement havde lavet en bane og opsat net på den offentlige strand. En større tilskuer skare (vi skulle måske have taget entre) overværede Volleyball kampene, som blev afviklet i 2  grupper af 3 hold. De 2 gruppers indbyrdes resultat dannede senere baggrund for finalekampene (om 5.6. pladsen. 3.-4. pladsen, samt den store finale om l.-2.pladsen. Herved kom alle hold til at spille ialt 3 kampe. Årstiden taget i betragtning var det et pragtfuldt vejr, som vi ikke kunne have ønsket os bedre.

Vejret må have smittet af på deltagerne, for der blev vist god og engageret volleyball. Især skal fremhæves de 4 første hold, som spillede nogle gode og spændende kampe, mens de dårligst placerede i hver af puljerne måske har mulighed for at gøre det bedre ved et senere volleystævne.

Dommerne til kampene var Ulrik Damsgaard og Christian de Bang som gjorde deres bedste for at spillet blev så „frugtbart" som muligt, samtidig med at reglerne blev overholdt. Resultatet blev, at vinderholdet kom til at bestå af Stig Søgaard, Ulrik Damsgaard og Henrik Andersen, som vandt den spændende  finale over holdet, bestående af Claus Hyldgaard, Henrik Jæger og Arnt Gustafsson.

Samtidig med afviklingen af volleyball blev der sideløbende spillet Boule på 3 dertil oprettede Boulebaner. Alle spillede ialt 5 kampe, idet hver spiller mødte de 2 andre fra sit eget hold i volleyball, samt 3 spillere fra et andet hold.

Der blev i hver kamp spillet 5 runder, hvor hver spiller havde 2 kugler. Da der blev givet I point for hver vundet runde, kunne man max. score ialt 25 point (5 runder x 5 spil). Dette resulterede i, at der var 3 vindere i

Boule som alle fik 18 point, svarende til at de vandt 72% af deres runder.

De 3 vindere var Rene Bukrinsky, Søren Bruun samt Christian de Bang.

Samlet vinder for dagen (Volley og

Boule vægtede ens) blev Stig Søgaard, nr. 2 blev Rene Bukrinsky, mens Ulrik Damsgaard, Henrik Andersen og Claus Hyldgaard delte 3. pladsen.

Præmierne som var sponsoreret af DA Handel & Peugeot, og blev overrakt under EOG i Hellerup Sejlklub. Desværre var kun 2 af trediepladserne tilstede, så de kunne modtage deres præmie, nemlig Ulrik & Henrik. - Stig Søgaard, Rene (det er ellers hans bedste placering nogen sinde) og Claus Hyldgaaard var desværre forhindret i at modtage deres præmier, da de var hastet af sted til andre arrangementer.

Christian de Bang

Se billeder fra Beachvolley/Boule 1996 her

Resultat

1 Stig Søgaard
2 Rene Bukrinsky
3 Henrik Andersen
3 Ulrik Damsgaard
3 Claus Hyldgaard-Olesen
6 Søren Bruun
6 Henrik Jæger
6 Claus Olsen
9 Christian de Bang
10 Arnt Gustafsson
11 Tem Sander
12 Jesper Schønnemann
12 Jan Mortensen
14 Søren Olsen
14 Kim Holten
14 Jens Valkki
17 Peter Egelund
18 Michael Foldbjerg

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

SOM SLIDESHOW

Galleri

Klik for rigtige strrelse - 28/08/2019 15:50:38
Klik for rigtige strrelse - 28/08/2019 15:50:38

Billeder ialt: 2

TILBAGE


 

PRINT