Artikler

BC Badminton 1996 10/11/1996

BC Badminton 1996

Se invitation til Badminton her

19 BC´ere var mødt til årets finale i GBK´s hal i Gentofte, for at dyste i badminton. Desværre kolliderede arrangementet med Mortens aften, som mange åbenbart stadig holder i hævt. Heri må findes årsagen til det relatit lave deltagerantal.

Der blev spillet i 4 indledende puljer, hvor de "bedste" gik videre til en vinderpulje. resten spillede om de sekunære placeringer. Jesper Olesen udgik i første kamp med en fiber, og kunne herefter på sidelinien følge de andres kampe.

Vinderpuljen kom til at bestå af Allan Jacobsen, Henrik Jæger og Søren Olsen, som først spillede indbyrdes alle mod alle, hvor Søren Olsen var bedst foran Henrik Jæger, men i den efterfølgende Grande Finale, trak Henrik Jæger det længste strå.

Resultatet blev herefter: Nr. 1 Henrik Jæger, Nr. 2 Søren Olsen og Nr. 3 Allan Jacobsen

En 14. plads var nok til at Henrik Andersen kunne sikre sig sin 2. BC Mangekamps titel (han vandt også i 1990)

Resultat af Årets 8-kamp: Nr. 1 Henrik Andersen, Nr. 2 Stig Søgaard, Nr 3 Kim Holten