Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 3
Besøgende i alt : 2024612
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Skeetskydning 1997 02/11/1997

Skeetskydning - Årets Finale

 

Se invitation her

 

Finalen i 97. udgaven af BC 8 KAMP var i år henlagt til Københavns Skytte Center hvor det hele skulle afgøres i årets sidste disciplin Skeetskydning.

 

På forhånd var der lagt op til den helt store dyst mellem Jan Hallberg og Henrik Jæger. Jan førte med et point foran Henrik Jæger.

 

Alle skulle forsøge at ramme 20 duer, først i serier af 5. med en af gangen og senere med 2 bønner i bøssen  og 2 sagesløse duer kastet ud foran løbet. Det hele blev utrolig spændende og afgjort på en enkelt due af manden som virkelig levede op til sit navn nemlig Henrik Jæger. Han dræbte i  sidste serie hvor vi skød 2 duer af gangen, begge med et skud hvilked var nok til at vinde konkurrencen med en due mere end Jan Hallberg, kampen om tredjepladsen blev vundet af Stig Bruun Andersen foran Henrik Aakjær og Peter Bisgaard.

 

 

Jæger vinder årets BC 8 KAMP.

 

Med resultatet af skeedskydningen var årets resultat også klart: Jan Hallberg måtte aflevere den Gule trøje som han havde haft siden Stjernetræf til Årets Vinder Henrik Jæger som for tredje gang i BC historie vinder årets MANGEKAMP.

 

 

Men denne gang holdt det hårdere end de forrige gange Henrik Jæger har vundet. Henrik Jæger slutter a point med Jan Hallberg de har begge 16 point men Jæger har tre sejre mod Hallberg´s 2. i årets 8 KAMP. På tredjepladsen med 24 point finder vi Henrik Aakjær, mens Henrik Andersen med 38 point bliver nr. 4, derefter følger på 5. og 6. Pladsen begge med 47 point Christian de Bang og Jan Hovmand (Christian har en 2. Plads som bedste mod Jan´s bedste som er en 3. Plads) Den meget prestige fyldte 13 plads går til Peter Egelund. BC Slutstilling 1997

Resultat af Skeetskydning

1 Henrik Jæger
2 Jan Hallberg
3 Stig Bruun-Andersen
4 Henrik Aakjær
5 Peter Bisgaard
6 Søren Bruun
7 Ulrik Damsgaard
7 Michael Engell
7 Christian de Bang
10 Robert Kreijtz
11 Jan Hovmand
12 Peter Egelund
13 Claus Hyldgaard-Olesen
14 Henrik Andersen
14 Arnt Gustafsson

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT