Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2484076
Medlemmer i alt : 36
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Adventure - Droneflyvning 2021 02/10/2021


Adventure 2021 - beretning
  (14. - 15. august) + 2. oktober 2021

                                   
                                                        
- i tre rædselsvækkende akter

1. Akt - Håbet

Hosten skulle til at give op - endelig kunne vi mødes igen. Thought we.

Forberedelserne foregik under vanskelige forhold og næsten uvirkeligt så det ud til at kunne stykkes sammen. Indkøb, rekognoscering og med hjælp fra BCs til Fyn udsendte Robert blev de sidste detaljer planlagt.

Og så kom aflysningen - noget meget sent agtigt - fra en ekstern aktørs side...................KÆMPE øv skuffelse.

Alle deltagere - tror jeg - havde håbet at skulle mødes og have det Havørn zusammen - tiden var jo sat af !!

Arrangører var Ole, Rene - men - især Robert kom stærkt med i sidste øjeblik og ja jeg spillede vel også en birolle !


2.Akt - Nødens trøstes stund

Den nygifte Aakjær havde sendt konen på pigetur og fik banket en nødsamling op hjemme i privaten. Næsten alle oprindelig tilmeldte mødte op - (hvilket var meget opmuntrende at se at ønsket om at mødes i BC regi var så stort) - og i vanlig BC stil blev der arrangeret en række konkurrencer med point tavler, heats og runder og hold osv. - Boccia, Stigegolf, Kongespil måske mere....

Grill og adventure bål - når nu det var så galt - så gik det godt !!    Tak Aakjær !


3.Akt - Kampen mod
loven om universel gravitation

På vores aktivitets kalender optrådte en reservedag - 2 oktober - og den valgte vi at tage i brug.

Indkaldelse - igen forberedelser - denne gang udelukkende af jeres referent. Besvær med at finde egnet bane til formålet. Når de hørte hvad jeg ville bruge banen/hallen til blev de få der havde ledig plads ramt af skræk og rædsel så det kunne slet ikke lade sig gøre. Heldigvis lykkedes det til sidst og 13 tilmeldte BC'ere mødte frem i Hafnia Hallen i Valby på en Minifodbold-4 mands-indendørs bane.

Konkurrencen var en af de discipliner der skulle have været afviklet til Adventure, en - DRONE FLYVE KONKURRENCE - never ever prøvet i BC regi før. To topdroner og en hjemmedesignet baneplan. Lodtrækning, PAX briefing, konkurrenceregler, basic - ja ok meget basic indførsel i aerodynamik, praktisk pilot træning og så af sted på først planlagte "blå" tur (blev eneste tur runde, mere senere).

Start fra et ca. 4 kvm stort tæppe (Aerodrome), derefter gennem hularing i ca. 7 fods højde (altimeter i standard setting QNH 1015) ned mod den første bane ende; en gammel hegnspæl fra min lille have - 180 grader right turn og med max power setting mod næste hegnspæl i modsatte ende - og således forsættes banen rundt indtil Weile facistoidt råbte "tid" - allerede efter 4 minutter. Derefter heading hold and direct approach bemeldte tæppe til landing. Nøje tilrettelagt point fordeling for at flysikkerheden og gennemførelses chancen blev størst mulig for alle.

Koncentration, spænding, noget nyt, en sandwich en vand, point, evige batteriskift og en kamp for at refuele flåden og holde den airborne. En vis spredning i flyvestil og evner kan man vel godt tillade sig at anføre - heldigvis var der ikke kontrollanter fra luftfartsvæsenet til stede (joke) - alt omkring flyvningen var naturligvis fuldt lovlig.

Tiden gik og tids tager gjorde opmærksom på at vi ikke kunne nå at flyve en runde mere - der var planlagt en "rød" tur som var mere avanceret og sværere end første runde, men det stod klart, at det kunne vi slet ikke nå. Det begyndte sågar at knibe med at få alle igennem første tur - forsøg på at leje yderigere tid kunne ikke lade sig gøre - så med venlig hjælp fra de piger der havde lejet banen efter os - fik vi med nød og næppe alle igennem. Det blev stresset for de sidste ca. tre drone piloter - det var ærgerligt.

Ved fælles indsats fik vi dog pakkerne grejerne væk fra banen og fik talt point sammen i foyeren med assistance fra Søren og Ulrik.

Trods crash landings and near fatal accidents fra både H. Schwen og H. Aakjær - gennemførte de alligevel på forbilledlig vis flyvningen og blev henholdsvis nr. 2 og 3 i dagens konkurrence. 

Håber i synes det var sjovt at prøve noget nyt og komme lidt ud af "Corona-, Comfort- and Airport- Control Zone" !

"On ground 1719 and right off via taxiway Bravo for parking" !!

                                                  Arrangør af "Overflow Adventure" og referat Erik

 

se billeder her
 

Resultat BC Adventure/Droneflyvning 2021
1 Erik Holther 104   point
2 Henrik Schwenn 58
3 Henrik Aakjær 55
4 Ulrik Damsgaard 44
4 Henrik Jæger 44
6 Stig Arve Jepsen 38
7 Jesper Olesen 27
8 Michael Foldbjerg 26
9 Henrik Tinning 21
10 Søren Bruun 20
11 Henrik Merot 16
12 Michael Weile 12
13 Peter Juul Ottesen 8
18 Alle Andre 

 

 

Den 4. gule trøje i år til Henrik Aakjær

 

  

 

BC 7-kamps stilling efter 4. disciplin 2021

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT