Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2025086
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Croquis-tegning 2016 04/03/2016

Så var Tiden  kommet til den lidt mere feminine del af vores ellers altid så maskuline BC udfordringer: Vi skulle udfordres i vores mere feminine side, nemlig Croquis tegning.

Tid: fredag d. 4. marts kl. 17.30 – 19.30

Sted: Lundtofte Gl. skole, Skolestræde 6, 2800, Kgs. Lyngby

Blue Circle Croquis arrangement fredag den 04. marts 2016

Efter en del besværligheder fandt alle stedet, hvor aftenens croquis arrangement skulle holdes. Vi blev mødt af Birgitte som har sit eget reklamebureau, hvor hun arbejder med medier, marketing mm..

Birgitte’s store fritidsinteresse er, at udføre croquis tegning og øse ud af sin viden inden for dette område.

Birgitte lærte os, at slå en streg, hvilket afstedkom mange morsomme bemærkninger fra de veloplagte BC medlemmer. Det blev pointeret på det kraftigste, at der ikke måtte tages billeder, hvorefter Schønnemann havde lagt billeder ud på Facebook, Instragram, LinkedIn, Twitter samt andre sociale medier – dette blev gjort hurtigere end man kunne sige Indiana Jones.

Før konkurrencen gik i gang blev vi introduceret til, hvorledes man tegner croquis tegning. Der er eksempelvis en helt speciel måde, man skal holde blyanten på, som var en stor overraskelse for de fleste af os, da vi var uøvet. Konkurrence reglerne blev gennemgået minutiøst af Birgitte og vinderen af aftenens konkurrence, var den som gennemgik den største udvikling i løbet af aftenen. Det betød, at man sammenlignede første tællende tegning med aftenens sidste tegning. Igen her var der én der var smartere end andre – nemlig Jesper Schønnemann – der som sin første croquis tegning tegnede en tændstiksmand og endte ud med at tegne en fornem streg.

 Nogle havde heller ikke hørt helt efter om hvem der vurderede tegningerne – det var nemlig de to udemærkede modeller, Frida og Mario samt Birgitte. Dem der tegnede Frida lidt for korpulent endte naturligt nok sidst i konkurrencen, hvilket desværre ramte vores ærede formand. Havde han dog bare slået en tyndere streg ville stillingen have set ganske anderledes ud og hér tænkes naturligvis på modellerne.


Aftenenes flotteste tegning, uden sammenligning, blev tegnet af Ulrik Damsgaard. Han havde dog heller ikke forstået reglerne helt, da ovennævnte tegning var hans næstsidste tegning han kreerede. Tegningen var på niveau med vores lærermester Birgitte og fik megen ros og anerkendelse med på vejen. Ulrik prøvede også, at bøje reglerne og tiggede og græd på sine blødende knæ om, at hans mesterværk var den tegning, han bragte med som sin tællende tegning. Her måtte der skrides ind fra bestyrelsen samt vores croquis hold om, at reglerne ikke var til at bøje. I løbet af aftenen var der adskillige tegnere på Charles Hebdo niveau, som virkelig viste imponerende kunnen inden for den ukendte croquis verden.

Der var tre der skilte sig ud, som virkelig kompetente tegnere – måske endda fire. Det var vinderen Ole Skjold Hansen, Kim Toftum, Jesper Pedersen og Kim Lohmann.

Ole Skjolds tegning var en klar nummer et, når man ser bort fra tidligere omtalte mesterværk fra Ulrik Damsgaard, men Ole Skjolds tegning var den tællende tegning, så et stort tillykke til trioen – Ole, Kim og Jesper for den flotte insats. Bemærkelsesværdigt at når Ole deltager, så vinder han.

Bedste hilsner fra

Teamet omkring Croquis arrangementet
Morten, Kim, Henrik og Christian.

Ps. Aftenen kunne godt havevaret længere, såfremt Erik Holther havde fået lov til at gå i dybden med teknikken og filosofien bag Croquis verdenen.

 SE DEN ORGINALE INVITATION HER 

3430

Se billeder fra Croquis 2016 her

Resultat BC Croquis 4. marts 2016
1 Ole Skjold Hansen
2 Kim Toftum
3 Jesper Pedersen
4 Kim Lohmann
5 Jesper Schønnemann
6 Ulrik Damsgaard
7 Erik Holther
8 Claus Hyldgaard-Olesen
9 Jesper Rebien Olesen
10 Otto Neubert
11 Jan Hovmand Larsen
12 Henrik Tinning
13 Henrik Merót
14 Søren Bruun
15 Morten Jensen
16 Flemming Christensen
17 Jan Hallberg
22 Alle andre

Ny mand i gult Jesper Olesen

 

BC Stilling efter 2. disciplin 2016

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT