Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 3
Besøgende i alt : 2025544
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Høvdingebold 2014 03/05/2014

BC Høvdingebold

Efter at Poker var afviklet stod den på en næsten ny BC Disciplin, nemlig høvdingebold som kun en gang tidligere, som et delelement i en Adventure har været på BC programmet.

15. BC´ere havde mod til at tage udfordringen med den hårde bold op i Herlev Kollegie Hal, efter gennemgang af regler (man måtte ikke skyde direkte i hovedet på modstanderen) og lodtrækning til 3 hold, gik kampene i gang.

Alle hold skulle møde hinanden i en kamp bedst af 5 sæt. Favorit efter lodtrækningen var hold 1. bestående af; Ulrik, Merót, Hovmand, Morten og Hallberg, men allerede i første kamp måtte de se sig slået af hold 2. med; Brdr. Olesen, Jesper P, Aakjær og Bergsbo. Hold 2. vandt efter en tæt kamp med 3-2.

I næste kamp mødte hold 1. hold 3. (Ole, Rene Arnt, Peter og Charlie), dette blev også en tæt kamp, hold 3. førte 2 nul, inden hold 1. udlignede, men i 5 og afgørende sæt tog hold 3 sejren.

Herefter var der lagt op til ”le grande finale” mellem hold 2. og 3., også denne var tæt og temperamentet på begge sider var oppe og ringe, men Dreamteamet hold 3. viste til sidst hvor skabet skulle stå, i det afgørende 5 sæt fik skjoldet til sidst sænket høvdingen, og jublen kunne bryde ud...

Et godt afviklet arrangement uden de helt store skader, et par ”brækkede” fingere og diverse blå mærker blev det dog til, men det er hvad man må tage med når de gamle mænd kæmper som skolebørn.

Efter at høvdingebold var afgjort, fik flere BC´ere brændt de sidste kræfter af med en rask lille fodboldkamp, inden vi skulle videre til middag og EOG på resturant Udsigten.

Se billeder fra høvdingebold her

Resultat

1. Arnt Gustafsson
1. Ole Skjold Hansen
1. Peter Juul Ottesen
1. Rene Bang Hansen
1. Søren Bruun
6. Claus Olesen
6. Henrik Bergsbo
6. Henrik Aakjær
6. Jesper Olesen
6. Jesper Pedersen
11. Henrik Merot
11. Jan Hallberg
11. Jan Hovmand
11. Morten Jensen
11. Ulrik Damsgaard
20. Alle andre

Efter Høvdingebold ny mand i gult - Jesper Olesen

  

BC Stilling efter 4. disciplin 2014

 

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT