Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025076
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Poker 2014 03/05/2014

Årets ”brain arrangement” poker

De 17 håbefulde BC'ere som var mødt i RiverClub i Valby (Danmarks første licens betalende pokerklub) blev mødt at sandwich øl, vand og kaffe, medens vores smukke vært PokerMonica, fortalte lidt om reglerne i poker, samt hvordan vores turnering i Texas hold'en skulle forløbe. Nogen kendte overhovedet ikke til poker, mens andre havde skjulte talenter i baghånden, solbriller, caps og andet blev flittigt brugt til at skjule hensigterne i enhver hånd. 

 

Vi startede med 2000 i chips og blinds var 10/20 som steg efter hvert 20. min. Første mand som ikke havde tålmodigheden i orden og dermed endte på en kedelig 17. plads blev gul-trøje-håbet, Henrik Aakjær. En efter en faldt vi som fluer, indtil ca halvdelen var siet fra, og finale bordet blev en kendsgerning med følgende dygtige tålmodige spillere. Rene, Bergsbo, Merot, Weile, Morten, Ulrik, Søren, Jesper og Jesper.


 

I Finalen kunne man fornemme hvordan de folk der ikke havde mange chips at gøre godt med, lurepassede og ventede tålmodigt på en god hånd (dem får man ikke mange af i løbet af en turnering). Weile havde næsten ingen chips tilbage, og var på vej ud som nr. 9, men Søren og Jesper O kom begge i en pot med all in, som de begge tabte, og måtte forlade finalebordet som de 2 første. 


Da tiden var ved at rinde ud, kom de 3 sidste i en gigant pot med all in, som ikke uheldigt blev vundet af BC poker mester Rene "Big" Bang Hansen. Derefter kom stillingen i BC poker 2014 til at se således ud:Se billeder fra Poker her

Resultat

1. Rene Bang Hansen
2. Henrik Bergsbo
3. Morten Jensen
4. Jesper Pedersen
5. Ulrik Damsgaard
6. Henrik Merot
7. Michael Weile
8. Søren Bruun
9. Jesper Olesen
10. Claus Olesen
11. Peter Juul Ottesen
12. Ole Skjold Hansen
13. Lars Hammer
14. Jan Hovmand
15. Arnt "Gus"
16. Jan Hallberg
17. Henrik Aakjær
22. Alle Andre

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT