Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025006
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC BaneCykling 2014 23/02/2014

Ny disciplin i BCBaneCykling

Søndag d. 23. februar 2014

Ballerup Super Arena

Så blev årets første disciplin afviklet..........

 

BC BaneCykling.

 

For at kunne vinde BC-BC, skulle der viljestyrke og rå muskelkraft til.

25 mand havde tilmeldt sig, men 5 afbud fik os ned på 20 mand, som skulle prøve kræfter med 45 gr. hældningen i svinget på den 250 meter lange bane. En fin intro af vores instruktør Jesper, inden vi fik sat os op på cyklerne og i gang med 10 min opvarmning på banen.

 

Thomas Rask, rap i replikken under intro, fik - ved hjælp af rå muskelkraft, ham som den første, helt op i banen og rundt højt oppe under loftet, til stor skræk for vores instruktør, som måtte guide Thomas i gennem svinget … TRÆD TRÆD TRÆD, ellers falder du ned. Det vides ikke om det var viljen eller den rå muskelkraft der fik ham igennem svinget, men igennem kom han.

 

Efter opvarmningen blev der kaldt til samling ved målstregen og første pointgivende disciplin  - 1 omgang på tid – med én mand på banen af gangen, løb af staben. Lars Løkkes tid på 23 sek, blev klaret i fin stil. Bedste tid blev sat af Christian Juul med 17,27, skarpt forfulgt af Jesper O med 17,54 og Jæger med 17,97.

 

Derefter kørte vi 2 holdkørsler, hvor holdene (5 mand) startede på hver sin side af banen, og skulle prøve at indhente hinanden. Der er ikke så nemt som det er ud til på TV, at falde ind på holdet når man har taget sin føring, derfor blev næsten alle hold splittet i atomer. Det var sjovt at prøve kræfter med, men det talte ikke i BC disciplinen.

 

Det gjorde derimod næste udfordring – ”last man standing” – et udskilningsløb, hvor sidste mand der kom over stregen blev pillet ud af løbet …etc. Efter hver omgang måtte 1 mand forlade banen, og det blev tættere og tættere i spurterne, jo færre der var tilbage. Virkelig en udfordrende disciplin, og det var nok ikke helt tilfældigt, at de 3 mand med de bedste omgangstider i første disciplin, måtte kæmpe til det sidste om sejren. Hvor Jægeren gav den gas på de 2 sidste omgange og holdt føringen til mål. Godt hjulpet af Christian som ikke hørte at han var ude som 3. sidste mand, og fik presset Jesper Olesen på sidste omgang, i sine bestræbelser på at nå Jæger. De sidste fem som røg ud var: Jæger, Jesper O, Chr. Juul, Merót og Hovmand.

 

Samlet vinder bliver hermed Christian Juul som kan krybe i den gule førertrøje for første gang i ….øhh lang tid. Samlet nr. 2 bliver Jesper Olesen, mens Henrik Jæger indtager tredjepladsen.

 

Mvh

 

BC Banecyklingskomité 

Jesper, Claus, Michael og Christian

 

Se billeder fra BC Banecykling her

Resultat
1 Christian Juul Bødker
2 Jesper Rebien Olesen
3 Henrik Jæger Blomsterberg
4 Jan Hovmand
5 Henrik Merót
6 Ole Skjold Hansen
7 Otto Neubert
8 Henrik Aakjær
9 Jesper Pedersen
10 Erik Holther
11 Michael Weile
12 Lars Hammer
13 Arnt Gustafsson
14 Rene Bang Hansen
15 Henrik Bergsbo
16 Morten Jensen
17 Søren Olsen
18 Stig Bruun-Andersen
19 Thomas Rask
20 Søren Bruun
21 Kim Toftum
21 Ulrik Damsgaard
27 Alle Andre

 

Årets første BC´er i gult Christian Juul Bødker

 

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT