Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025508
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Floorball 2013 06/04/2013

Referat FloorBall 6. april 2013

Så oprandt dagen hvor BC for første gang skulle dyste i den ædle diciplin FloorBall.

19 medlemmer mødte rettidigt frem kl. 14.30 i Lundtoftehallen, hvor arrangørerne havde allieret sig med to medlemmer fra Lyngby FloorBall klub: Nicholas og Thomas. De havde lovet at tage sig rigtigt godt af BC og sikre, at vi kom igennem diciplinen på den rigtige måde – og uden for mange blå mærker.

Derfor blev vi også ført ind i de grundlæggende regler for FloorBall: hvor høj må en stav løftes (ingen golfslag), hvilke dele af kroppen må bruges (ingen brug af hoved / arme) samt hvor tæt kropskontakt må der være mellem spillerne. Trods en fin gennemgang huskede ikke  alle reglerne 100% (Ulrik), hvilket kostede dyrt i 2 minuters udvisninger.

De første ”overraskelser” kom, da vi skulle gennemføre prøvebanen. Det var faktisk ikke kun svært, men også særdeles hårdt for kroppen at skulle trille afsted med en lille plastikkugle, der har egne ideer til retning og fart. Svedperlerne viste sig også på  en række BC-isser.

Opvarmning og forberedelse var som sædvanlig forskelligt for de enkelte deltagere. Otto løb 24 km, Jesper O cyklede fra byen og Ulrik havde fundet sin 25 år gamle stav frem. Det sidste dog uden den store succes.

Vi blev delt ind i 5 hold med hver 4 spillere, så der var hele tiden mulighed for udskiftning. Noget der blev hyppigt brug for under de 8 minutter lange kampe for en række medlemmer. Kampene blev afviklet på 3-mands baner (halv størrelse af normal FloorBall bane).

Alle fik 4 kampe. Det hold med flest point efter turneringen kunne stå på sejrsskamlen. Efter en række spændende kampe, hvor der blev gået til stålet, faldt afgørelsen i sidste kamp. Hold 3 bestående af Otto, Ole, Arnt og Henrik Aakjær kunne modtage præmien som det sejrende hold med sammenlagt to sejre og to uafgjorte. Præmien var denne gang sponsoreret af Lars – tusind tak for det.

Tusind tak for et flot fremmøde og god BC-kampånd på denne forårsdag.

Arrangørerne – Jesper P, Claus Olsen, Henrik Aakjær, Lars Boldsen og Christian Kauman,

 

Se billeder fra floorball her

Resultat BC FloorBall 2013

1 Arnt Gustafsson
1 Henrik Aakjær
1 Ole Skjold Hansen
1 Otto Neubert
5 Henrik Jæger
5 Søren Bruun
5 Jesper Pedersen
5 Christian Kauman
9 Claus Olesen
9 Jan Hallberg
9 Peter Juul Ottesen
12 Jesper Olesen
12 Ulrik Damsgaard
12 Henrik Bergsbo
12 Lars Hammer
16 Lars Boldsen
16 René Bang Hansen
16 Michael Weile
16 Morten Jensen
24 Alle Andre

Ny mand i den guletrøje efter FloorBall

Ole Skjold Hansen

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT