Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025956
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Orienteringsløb 2012 01/06/2012

BC orienteringsløb - 4. disciplin i årets BC 8-kamp

Årets første sommeraften med BC?

BC’s orienteringsløb blev afholdt på årets (ifølge kalenderen) første sommeraften i Geels skov. Om det blev sommer d. 1.6. vender jeg tilbage til.

Mødestedet var på toppen af Geels bakke, hvor alle tilmeldte (og et par eftertilmeldte) deltagere mødtes kl. 17.30. Allerede her fik vi et varsel om konkurrencens udfald, da Henrik Bergsbo med hvinende bil dæk ankom på P-pladsen 3 minutter før deadline. Dette kommer jeg også tilbage til.
Morten og hans stærke O-team havde arrangeret det således, at O-løbet kunne afvikles efter professionelle regler og standarder. Til lejligheden havde han lokket sin svoger og en af sine roklub kammerater til at udlægge en rute med i alt 10 poster i Geels skov.

Mens der blev tændt op i bålet blev de 16 BC’ere informeret om, hvordan O-løbet skulle afvikles og dertil hørende regelsæt for afgørelse af placeringer. Solen tittede frem mellem bygerne og alle blev placeret i tilfældig startrækkefølge. Halvdelen skulle finde de 10 poster af rute A, mens de øvrige skulle løbe modsat - efter rute B. For at minimere den samlede løbetid og samtidig sikre, at ingen fik fordel ved at løbe for tæt efter hinanden. O-teamet pointerede, at alle poster skulle findes i rækkefølge. Den med 10 poster på registreringskortet og hurtigste tid ville vinde. Endvidere var der indført en tidsgrænse på max 2 timer til at gennemføre løbet. I fugleflugt var ruten opmålt til ca. 4,5 km, der med en idealrute kunne gennemføres på lidt over 5 km.

Løberne blev sendt af sted og med ét var Geels skov en stor, grøn og meget uoverskuelig skov at finde rundt i. I hvert tilfælde for Deres udsendte skriver-karl.
Efter 1 time og 20 minutter var alle tilbage ved udgangspunktet – bålpladsen, som nu var klar til ’at modtage’ de medbragte pølser. Hurtigste tid fik Erik H, nr. 2 blev Henrik Aakjær og Peter Juul fik en tredje plads. Erik sagde efter sejren: ’Efter post 1 fik jeg kalibreret kort, verdenshjørner, vindretning og skridtlængde og så var det ren autopilot derefter’. Tillykke med sejren.

Da pølserne var spist og væskebalancen var genoprettet blev arrangørerne lidt nervøse for Henrik Bergsbo, der stadig var ude på ruten! Var der sket ham noget eller var han blevet dårlig? Nej, igen 3 minutter før deadline eller 1 time og 57 minutter efter start kom Henrik i mål. Han var aldrig i tvivl om, hvor målet lå, da han kunne lugte grill pølser i hele skoven. Henrik udtalte efterfølgende: ’ jeg var pisse bange for de løse hunde i skoven og måtte flere gange løben en omvej for ikke at blive generet af en løs hund. Og så ville jeg gerne have lidt ud af turen, nu jeg endelig har mulighed for en skovtur.’

Pølserne slap hurtigt op, så Henrik Merot og Jesper Schønnemann måtte skaffe ekstra forsyninger fra den nærmeste Shell tank. Så var der pølser, chips og brød nok til alle. Tak for mad!

Da Ulrik åbnede sin iPad og musikken strømmede ud fra højtaleren var stemningen på sit højeste. Alle hyggede sig og det blev en rigtig dejlig aften med et vellykket O-løb. Men årets første sommeraften blev det ikke….. Den har vi fortsat til gode.

God sommer til alle J

Arnt


Se billeder fra O-løb 2012 her

Resultat BC O-Løb 2012

poster

tid

1 Erik Holther

10

44 min.
2 Henrik Aakjær

10

48 min.
3 Peter Juul Ottesen

10

50 min.
4 Morten Jensen

10

51 min.
5 Jesper Schønnemann

10

55 min.
6 Ulrik Damsgaard

10

56 min.
7 Lars Hammer

10

59 min.
8 Jesper Pedersen

10

1 time 5 min
9 Arnt Gustafsson

10

1 time 8 min.
10 Kim Toftum

10

1 time 9 min.
11 Henrik Merót

10

1 time 33 min.
12 Otto Neubert

9

1 time 10 min.
13 Robert Hansen

8

57. min
14 Søren Bruun

6

1 time
15 Henrik Bergsbo

6

1 time  57 min.
16 Jan Hovmand

1

45 min.
21 Alle Andre

NY Mand i Gult efter O-løb; Lars Hammer

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT