Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2022571
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Rulleskiskydning 2012 18/11/2012

BC Rulleski Bi-athlon

Søndag den 18. november kl. 10:00 – 12:00.- i Fælledparken

Sidste omgang i årets mangekamp i 2012 blev både hæsblæsende, morsomt og gav også en enkelt et eller flere blå mærker – man skal koncentrere sig om at holde balancen og få fart på (og ikke om at kigge efter bagdele på de mange pæne piger der løber i Fælledparken Bergsbo!). Der var inden søndagens bi-athlon arrangement allerede 8 BC’ere, der kunnen blande sig i top 3, så det var nok en medvirkende årsag til at der var tilmeldt 20 BC’ere. 2 indsendte dog sygemelding og Ole Skjold var kun med på en kigger, så i alt 17 vovehalse gav den gas. Men inden man kan starte et event, så er det jo smart at mødeop på det rigtige sted og dersom der havde været fejlagtig vej-angivelse (blev dog præciseret 2 dage før på hjemmesiden), så måtte flere BC’ere cruise imellem skaterbanen og Familieboden/kiosken. Men det lykkedes dog.

Arrangøren valgte behørigt at sløjfe karensperioden af samme årsag. Peter fra Nordic Sport www.nordicsport.dk kom rullende med en varevogn fyldt med rulleski, sko og skistave og efter almindelig forvirring og uorden, lykkedes det alle at få påmonteret udstyret. Dette blev dog godt obstrueret at Ulrik, der havde været så flink at medbringe kringle til at fylde sukkerdepoterne. Først lærte vi lidt om, at det kunne være godt at hænge i stavene, så man ikke glider og vælter på rulleskiene. De er udstyret med bremser, så de ikke kan rulle baglæns. Flere havde som sædvanligt ikke hørt efter og havnede i asfalten, men det blev taget med godt humør og gode grin.

Herefter blev alle instrueret i klassisk stil og tog en runde på den 500 meter lange bane, derefter introduktion til stage teknik samt Vasalopp’s teknikken, der er stage teknik med hhv højre og venstre benspark. Se nu går det godt børnlille. Og så ud på grus og afprøve teknikken. Så var det ved at være tid til at starte konkurrencen, men først fik vi lige fyldt lidt mere i sukkerdepoterne i de medbragte sodavand (Tak formand). Og så skulle vi lige instrueres i anvendelse af lasergeværerne, hvor man efter at have gennemført 2 runder på den 500 meter lange bane skulle ramme 5 huller på ca 7 meters afstand. Det var ikke helt så let skulle det vise sig. Starten går og det viser sig hurtigt at de løbere, der havde tilegnet sig Vasalopp’s teknikken kom godt afsted og besatte de første pladser, men flere havde store problemer med efterfølgende at træffe de små skiver med lasergeværet.

Dagens vinder gennemførte i stor stil, selvom Jan Hovmand undervejs måtte udskifte stav, da duppen var knækket. Flot løbet! Det virker som om at flere fik lyst til at prøve rulleski, så lad os se om vi skal prøve igen en gang?

ON

Billede:

Se billeder fra rulleskiskydning her

Resultat BC RulleSkiSkydning
1 Jan Hovmand 5,53
2 Jesper Olesen 6,07
3 Robert Hansen 6,37
4 Henrik Jæger 6,51
5 Henrik Merót 6,53
6 Arnt Gustafsson 6,56
7 Otto Neubert 6,57
8 Morten Jensen 7,12
9 Peter Juul Ottesen 7,29
10 Henrik Aakjær 7,31
11 Lars Hammer 7,36
12 Kim Toftum 7,52
13 Rene Bang Hansen 8,36
14 Henrik Bergsbo 9,47
15 Ulrik Damsgaard 9,54
16 Jesper Pedersen 10,14
17 Søren Bruun 10,25
18 Ole Skjold Hansen nt
23 Alle andre

Henrik Jæger der længe har ligget i Hammers baghjul, overhaler

Billede:

her i sidste disciplin og vinder BC 8-Kampen 2012

BC 8-Kamp Slutstilling 2012

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT