Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024619
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC BloKart 2012 04/11/2012

BC Blokeret Kart 4. November 2012

 

En helt ny disciplin i BC regi stod endelig for døren – Blo’kart.

En hybrid mellem at sejle og at køre. Eller at køre for sejl. Derfor var den gamle B&W grunds placering midt mellem dokken og den mægtige værftsbygning repræsenterende det vandlige respektive landlige element – det måske perfekte sted at afvikle BC konkurrencen !! Og så dog !

Søndagen før var den oprindelige dato, men vinden løjede fælt og hele arrangementet måtte rykkes en uge. Pokkers. Men så gjort.

 

4. November lovedes på Amager Strand 7-8m/sek igen løjende omkring kl. 15 dansk normal tid til omkring 3m/sek. Dagen før var vind situationen som skrevet kritisk og netop samme eftermiddag lykkedes det Blo’kart arrangøren at få det juridiske på plads med ejendomsselskabet der ejer B&W grunden, således at arrangement kunne flyttes dertil – med det resultat at friktionen blev mindre. Strand kontra asfalt. Følgelig tog Søren Bruun til Amager Strand og Erik Holther til B&W grunden for at dvisere deltagerne respektivt gøre konkurrencen klar.

 

Blo’kart folkene stod således overfor to uprøvede forhold; lokationen og hvorledes en konkurrence afvikles med 20 individuelle placeringer efter endt race.

 

 

Kort briefing – OK vind vel de lovede 6-7m/sek – lodtrækning og så i gang. Heats med 5 karts i hver og 7 minutters sejlads. Derefter næste hold af sted. Der var elementer af race og der var vindstød, -stød – ja det var nok snarere lidt opblussende vind i meget korte momenter – men løjende var den generelt. Desværre.

 

Alle fik dog enten under opvarmning eller under første gennemløb prøvet at sejle (køre) Blo’kart, hvor der var lidt riv i den. Men ideelt var det ikke. Heldigvis var der gode vandpytter så alle blev våde og kolde i a’røv.

 

Underfundigt var det hvor KÆMPE stor forskel der kunne være på hvor hurtigt de fløj af sted.Og underfundigt var det hvor tot de skulle skødes.Bruun havde smurt dejlige sandwiches.

 

Australieren Leigh som skulle være den lovede løbs ekspert, fik større og større problemer med at holde rede på konkurrencen og i takt med at kulden og den manglende vind tvang os til, at afkorte konkurrencen medførte det, at vi i bunden af tabellen ikke fik afviklet de sidste heat.

 

Finalen måtte således næsten håndrulles hjem i tusmørke, hvor Henrik Jæger havde bedst fat i hjulet efterfulgt af Peter h(juul) Ottesen og med Jan Halberg på tredje pladsen. Flot og til lykke.

Se iøvrigt tabellen nederst.   

 

Tak til Sander for præmier og til Bruun for hjælp i hele planlægningen, men ikke til de antikke guder for den manglende vind, men som ægte BC’er ihukom blot:

 

”Skal nyt prøves må chancer ta’s ellers må du forbli’ gammelda’s !”

Erik Holther

 

Se billeder fra BloKart 2012 her

Resultat BC BloKart
1 Henrik Jæger
2 Peter Juul Ottesen
3 Jan Hallberg
4 Henrik Aakjær
5 Jesper Olesen
5 Kim Toftum
7 Christian Juul Bødker
7 Ulrik Damsgaard
9 Søren Bruun
9 Michael Weile
11 Jan Hovmand
11 Otto Neubert
13 Rene Bang Hansen
13 Lars Hammer
13 Jesper Pedersen
13 Stig Bruun Andersen
13 Robert Hansen
13 Erik Holther
13 Arnt Gustafsson
13 Tem Sander
25

Alle Andre

 Hammer er stadig i Gult, men Jæger er lige i hælene på ham!

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT