Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025902
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Ishockey 2011 12/02/2011

Bluecircle ”Ishockey arangement 2011”

Lørdag d. 12. februar 2011 var det blevet tid til afholdelse af ”BC Ishockey arrangement 2011”. Vi var 14 tilmeldte, hvilket desværre var lidt i underkanten af det forventede. Det betød dog ikke at stemningen ikke var i top.

 

De fremmødte BC’ere blev delt op i 3 hold – som spillede 2 kampe i mod hinanden, hvilket betød at alle 3 hold spillede 4 kampe i alt. Kampene var sat til at vare 9 minutter.

 

Som udgangspunkt betød det, at hver enkelt hold spillede 36 minutter, og at hver spiller spillede i 36 minutter. Kun hold 3 havde en ekstra udskiftningsspiller.

 

I normale ishockey kampe – hvor man spiller med flyvende udskiftninger, spiller den enkelte spiller i snit 15-20 minutter. Det betyder, at alle der spillede i lørdags har ”spillet” 2 kampe på de 2 timer vi var på is. Det er forståeligt hvis der har været nogen som har haft lidt ømme ”stænger” søndag og mandag. Men husk ”Rigtige mænd spiller ishockey”.

 

De 3 hold gav hinanden god modstand – og det var igen i år nogle spændende kampe imellem de 3 stærke hold. Vi var vidne til nogle drabelige dyster med nogle helt unikke enkeltmandspræstationer. Hvem husker ikke Hovmand’s scoring, hvor han i forbindelse med scoringen svævede gennem Gladsaxe Ishockey Arena’s tynde luftlag og landede på ryggen – isen og Hovmand tog ikke skade.

 

Henrik Merot’s eminente overblik (spiller ishockey 4 gange om ugen i Gladsaxe), Arnt’s kamp for at få Rødt hold (Hold 1 over spærregrænsen) godt hjulpet af Peter Juul, Henrik Nielsen og en ekstremt hårdt arbejdende betoncenter Lars Boldsen. Boldsen var helt vildt medtaget 2 minutter inde i den første kamp, men spillede sig helt fantastisk op. Hatten af for den præstation Lars.

 

Aftenens detalje blev udført af det skjulte stortalent – Jesper Schønnemann – isen’s Anja Andersen, som på et gennemløb driblede og tryllede ved at score et mål, der ikke er set i Gladsaxe siden Richard David i 1971 for KSF imod Gladsaxe scorede med baghånden med ryggen til målet. En eminent detalje dengang og nu 40 år senere.

 

Vi sluttede en rigtig hyggelig dag/aften af med et hyggeligt lille pizza/øl arrangement.

 

Fra Hockey teamet bag, vil vi gerne have lov til at takke for en SUPER dag sammen med alle dem som spillede med denne lørdag i Gladsaxe Ishockey Arena.

 

Bedste Hockey hilsner

Arrangørerne 
 
   

Se billeder fra ishockey her

Resultat BC Ishockey 2011

Hvidt hold Points målscorre
1 Kim Lohmann 12 19-5.
1 Jan Hovmand
1 Tem Sander
1 Ole skjold Hansen
1 Jesper schønnemann
Blåt Hold
6 Henrik Merót 6 10-8.
6 Søren Bruun
6 Henrik Aas 
6 Rene Bang Hansen
Rødt Hold
10 Arnt Gustafsson 0 1-17.
10 Lars Boldsen
10 Henrik Nielsen
10 Peter juul Ottesen
14 Ulrik Damsgaard
19 Alle Andre

Ny i gult Jan Hovmand

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT