Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2022583
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Bordtennis 2010 07/11/2010


Bord tennis 2010 – sidste og afgørende disciplin i årets BC mange kamp 

 

Så oprandt dagen – hvor BC mange kamp 2010 skulle afgøres. Spændingen var enorm i toppen med 5 meget hotte bejlere til titlen som årets BC’er. Christian de Bang, Jan Hallberg, Michael Weile, Søren Bruun og Jan Hovmand havde alle muligheden for at vinde årets titel som årets BC mange kamp vinder.

 

Bord tennis arrangørerne havde inden disciplinen konfereret med Formanden omkring afholdelsen af arrangementet. Vi ønskede at arrangementet skulle være så fair som muligt – også set i lyset af den meget spændende og tætte stilling inden dagens mange kampe.

 

Vi blev delt op i 2 grupper. Opdelingen forløb helt perfekt – dog manglede én at aflevere sin seddel (Navnet er hemmeligholdt af redaktionen). Alle der var tilstede ved godt hvem der forsinkede arrangementet – med +10 minutter – så vi først kunne komme i gang lidt senere end planlagt :0).. Dette skrevet uden at der er blevet vendt på fordomshatten.

 

Af hensyn til medlemmets officielle arbejdsområde, undlader vi at udlevere det meget skattede medlem med navns nævnelse (men han endte på 9. pladsen – og det bør koste en omgang til julefrokosten – eller i det mindste aspirere til ”Årets dummy”). Ingen nævnt ingen glemt.

 

Vi kom i gang med at spille i 2 grupper, hvor der var urimeligt mange spændende kampe. Der begyndte relativt hurtigt at tegne sig et billede i gruppe 2, hvor Michael ”Maze” Weile var mere end suveræn. Michael vandt gruppen i aldeles overlegen stil. Eneste reelle konkurrent i gruppen var den 1 benede topspiller Ulrik ”Stellan Bengtsson” Damsgaard. Da Ulrik stillede op med sprængt akilleshæl, var det for enkelt for den FREMRAGENDE spillende Maze – undskyld Weile at køre rundt med Ulrik. Weile vandt den afgørende gruppekamp 21-13.

 

I gruppe 1 blev der spillet på et meget højt. Efter mange spændende kampe endte det op med at Christian de Bang blev nummer 3, hvilket sikrede Christian de Bang årets pris som vinder af BC mange kamp 2010. Hallberg og Christian Juul Bødker (tidligere Jensen) blev nummer 1 & 2 i den meget stærkt besatte gruppe 2.  I kampen om 3. pladsen spillede Ulrik helt fantastisk. Vildt imponerende at han igen gjorde det med sit ben indhyllet i en kæmpe plastic bandage. Det var ligesom at benet helede mere og mere op jo længere vi kom frem i arrangementet. Hvis vi havde fortsat til kl. 15 havde Ulrik helt sikkert smidt bandagen…………

 

I finalen spillede Hallberg imod Weile – og det var også en direkte dyst om 3. Pladsen. Den der vandt ville også blive nummer 3 samlet i årets mange kamp. Weile viste sig endnu engang suveræn – og vandt finalen imod en godt kæmpende Hallberg.

 

Stort tillykke til de 3 på podiet i går i bordtenneis turneringen.

 

1)                         Michael Weile

2)                         Jan Hallberg

3)                         Ukrik Damsgaard.

 

Ps. Der bør også gives en præmie i best performance til Niels Nyhus Mikkelsen for sine meget imponerende stands i servemomenterne.     

  

De bedste hilsner

Bordtennis udvalget

Se billeder fra bordtennis her

og flere her

Resultat BC Bordtennis 

1 Michael Weile
2 Jan Hallberg
3 Ulrik Damsgaard
4 Christian juul
5 Kim Lohmann
6 Ole Skjold Hansen
7 Christian de Bang
8 Henrik Merót
9 Thomas Rask
10 Rene Bang Hansen
11 Erik Holther
12 Jan Honmand
12 Otto Neubert
14 Søren Bruun
15 Niels Nyhus
16 Lars Boldsen
17 Jesper Pedersen
22

Alle Andre

Med en 6.plads i bordtennis cementerer Christian de Bang

sin sejr i BC 8-Kampen 2010

BC Slutstilling 2010

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT