Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 4
Besøgende i alt : 2025636
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Softball 2009 04/10/2009

BC Softball 

 

Søndag den 4. oktober var dagen, hvor en ny og anderledes aktivitet i BC’s mangekamp skulle afprøves. Der stod Softball på programmet, og de fleste af os kom vel med en forventning om en gang rundbold med en blød bold for voksne…!

 

Vejret var ikke det bedste, og der lå både regn og blæst i horisonten, så det var med blandede forventninger, at vi klædte om og gjorde klar til at modtage instruktion fra Amager Vikings trænere.

 

Efter en hurtig opdeling i to hold, og udlevering af handsker, hjelme, og bats, gik kampen i gang… Og HVILKEN kamp…! Det stod meget klart, at den sædvanlige BC kampånd absolut var til stede på Amager denne dag. Der blev battet, kastet, løbet og diskuteret med dommerne, som gjaldt det en gladiatorkamp på liv og død…!

 

Begge hold kæmpede med alt hvad de havde, og selv Hallberg – der stillede op med brækket kraveben + 7 knækkede ribben – gik til den med livet som indsats.

 

Den oprindelige kamp endte uafgjort, hvilket naturligvis betød omspil…! Her viste det ene hold sig fra deres sande side, og fandt storspillet frem. Modstanderne blev udraderet på overbevisende vis, og nedenstående vinderbilleder taler sig tydelige sprog.

 

Det skal dog retfærdigvis siges, at begge hold fik meget stor ros for kampånd og spilforståelse, af Amager Vikings trænere efter kampen.

 

Efter kampen og brusebad, var der arrangeret sandwich og øl/vand af klubbens medlemmer, og en hyggelig afslutning på dagen.

 

Stor tak til alle i Amager Vikings for en rigtig god dag…!

 

Mvh

Martin

 

 

Se billeder fra softball her 

  
Resultat BC Softball
1 Claus Hyldgaard-Olesen
1 Jan Hallberg
1 Jesper Olesen
1 Martin Hornsyld
1 Michael Weile
1 Niels Nyhus
1 Ole Skjold Hansen
1 Søren Bruun
1 Ulrik Damsgaard
10 Arnt Gustafsson
10 Christian de Bang
10 Christian Juul
10 Christian Kauman
10 Erik Holther
10 Henrik Bergsbo
10 Jan Hovmand
10 Otto Neubert
10 Thomas Rask
19 Claus Olsen
24

Alle Andre

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT