Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2025080
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

BC Adventure 2009 06/06/2009

BC Adventure der efterhånden blevet en tilbageværende begivenhed på BC Mangekamps kalenderen, en weekend væk fra civilisationen, med fysisk udfordring og råhygge, kun i selskab med BC drengene.

 

Blev i år afholdt:  

 

Lørdag den 6. juni 2009 kl. med møde i Roskilde Lufthavn kl. 1000


 

Hvor Kaptajn Holther & crew stod klar med disse maskiner fra:

 

BC Aviation

Above  the crowd

 

   

 
Oscar Yankee – Bravo Charlie Adventure

Endnu engang stod planlæggerne overfor den udfordring at få skruet 2009 BC Adventure sammen således, at der kunne bydes på lidt nyt for de trofaste medlemmer.

Luftfart er en dejlig ting. En rigtig dejlig ting. Synes man anderledes lider man af en uheldbredelig men dog behandlings krævende kronisk hjerne lidelse. Logistisk blev det dog hurtig et helvede i praksis at få løftet et uvist antal folk økonomisk acceptabelt ud et sted i NATO. EKKL blev valgt. Afgang EKRK i to omgange i to fly fra BC’ stående flåde. OY-CDC med Jesper Padborg (ven af Erik) som pilot og OY-JAS ført af Erik Holther.

I OY-JAS fik vi på begge ture efter behørigt at have forladt Roskilde Controlzone og Copenhagen TMA vist hvordan det føles at trække G og efterfølgende blive vægtløs, under stejle stig, drej og dyk – så det var rigtig behageligt da der igen blev ”selected heading and altitude hold” på autopiloten og JAS’en igen economy cruisede med 110 Kts indicated airspeed mod EKKL – kalundborg flyveplads. Direkte – nonstop og uden mellemlanding satte vi efterfølgende med få minutters mellemrum hovedhjulene langs centerlinjen på bane 09 i Kaldred hvor de første hold blev anbragt på – af udlejnings cykler at være – rigtig gode bjergcykler.

Herefter var der hold moutainbike orienteringsløb mod næste destination. Og her skal lyde et råd til evt. fremtidige orienteringsløb – bemærk ordets sammensætning 1) orientering og derefter 2) løb. Med andre ord først hjerne og først derefter handling og hastighed. Det skulle senere vise sig at mange forbrød sig mod denne regel. Men det er selvfølgelig en dejlig ting at cykle flere timer rundt på må og få i regnvejr på de bjergsomme veje i Vestsjælland.

Uden problemer, men dog med forsinkelse fik vi løftet hold 2 ud til Kaldred, too - hvorefter OY-CDC fløj retur til EKRK og JAS’en blev parkeret på EKKL.

For de turistinteresserede cyklister var det et stort chok at de efter flere timer på geden efter en kort frokostpause nu skulle ud på en individuel mountainbike orienteringstur. Men Bruuns svoger havde forbilledligt arrangeret et løb i bjergene og med poster meget snedigt gemt på bjergtoppe og sågar ude i vandet i særdeles bjergsomt og uvejsomt terræn. Havørn. Flere valgte igen at køre langt. Kværulerende over poster som alle andre havde fundet tilsyneladende ikke var der alligevel, at reglerne var til ugunst for dem selv – jo svaghedstegnene begyndte at vise sig, men heldigvis endte det hele i hygge og fordragelighed som det sig hør og bør i BC regi.

Men så blev der også tid til at få åndedrættet og pulsen ned på trecifrede tal og vi kunne sammen tage den hytte vi havde lejet i Saltbæk i nærmere øjesyn. En stor ny hytte med varme i gulvet og solfanger anlæg, store dejlige badeværelser, men gammelt brændekomfur og stor stenovn. Og en uovertruffen soverumskomfort – rigtig dejlige fyrretræsbrædder. En særegen kombination.

Vi spillede høvdingebold i mange hold og timer til stor moro for de fleste. ØL og tilråb. Og lige meget hvor meget vi spillede så blev det uafgjort. Vi besluttede endeligt lade det vedblive at være uafgjort for alle hold.

Og begynde madlavningen. Heldigvis blev vejret bedre som eftermiddagen skred frem og vi besluttede at starte den store grill/bålplads op. Hvilket viste sig at være Havørn. Store bøffer voldsom ild og diskussion om bålet struktur, vin, laksemadder en løgner, stinkende sokker hist og her og en sjoffert .

Vi spiste inde. Nørre Snede spillede øjensynlig voldssport mod Ærø United (S-DK) – heldigvis var Toftum blevet kåret som nr. 1. I dagens konkurrencer og da han havde vundet en DAB radio kablede vi os sporenstregs op på Kalundborg Langbølgesender – der i øvrigt kun sender på kort- mellembølge nu, men det var også fuldstændig irrelevant at høre radio når alle alligevel skulle tale højt og samtidigt i drøblen på hverandre.

Erik Holther blev nr. 2 og Jesper Olesen nr.  3 i den samlede stilling af de i alt 17 startende og overlevende deltagere. Tærte. Og så ud og sidde ved bålet og drikke heftigt, synge tale spise/grille pølser. Det var super fedt. Vel nærmest Havørn!

Vi dingelede sent i seng og styrtede alle i søvn for nogen tid. Da et eller andet lille prøvebæst snorkede fuldstændig uhæmmet lige meget hvor meget han blev vækket eller sparket til. Uhørt og dog ikke til at overhøre. Godt at alle havde underskrevet ansvarsfraskrivelseserkæringen ellers kunne Rask holde advokatforretningen kørende i mange år. På postivsiden holdt Juls stomi i år tæt. Sædvanlig brok og svagurination over sovekomfort – men gamle er vi jo ikke!!

Morgenmad, oprydning, tur til stranden og lidt ventetid før Karens busser hentede folk og bragte de fleste til EKRK ad landvejen. En mindre Excutive delegation cruisede direct Romeo Kilo og blev cleared stright in to land on 11 i OY-JAS. 

Endnu en BC Adventure havde nået sin ende. Vi håber meget fra arrangørernes side Søren Bruun og Erik Holther at i alle havde en dejlig tur - Above the crowd.

Bedste hilsner

Søren og Erik  

Se billeder fra Adventure 2009 her


Resultat BC Adventure 2009
1 Kim Toftum
2 Erik Holther
3 Jesper Olesen
4 Henrik Merót
5 Ole Skjold Hansen
6 Jesper Pedersen
7 Jan Hovmand
8 Michael Weile
8 Christian de Bang
10 Martin Hornsyld
11 Søren Bruun
12 Christian Juul
12 Morten Jensen
14 Otto Neubert
15 Stig Bruun Andersen
16 Jan Hallberg
17 Thomas Rask
22

Alle Andre

 

Ny mand Trøjen, efter Adventure

fører Jan Hallberg BC 8-Kampen 2009

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT