Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 3
Besøgende i alt : 2024998
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC OG/2009 17/01/2009

Referat af Blue Circle Ordinær Generalforsamling
lørdag den 17. januar 2009 kl. 1430 hos Nykredit.

1. Valg af Dirigent: Erik Holther blev valgt, og kunne konstatere at generalforsamlingen var lovligt indkaldt.

2. Formandens beretning: Søren gennemgik 2008 sæsonen, og kunne med glæde konstatere at vi var steget over 3 deltagere i gennemsnit i 8-kampen 2008. Højdepunktet i årets 8-kamp var Hven turen, hvor 4 modige BC´ere havde lagt skib til; Erik/JesperO, Claus Tand og Tem, Tak for det! Vinder af BC 8-kampen blev Jesper Olesen. I September var der arrangeret en vellykket sommerfest på Kongebrogaarden, arrangørene var startet på planlægningen allerede inden sidste års OG, og resultatet var fremragende. Vi er pt. 45 medlemmer (velkommen til Morten Jensen) og et par stykker flere er på vej ind. Vi tager nu hul på vores 20. år og ser frem til endnu en spændende sæson. Vores hjemmeside er nu oppe og køre igen efter et ondsindet hackerangreb.

3. Regnskab: Christian de Bang gennemgik resultatet for året, som endte positivt set i lyset af kursfaldet på vores aktier. Da vi har, kunne modregne den tilbageholdte aktieskat. Året ender lige i plet ift. Vores budget. Afvigelse på +25 kr. Godt gået CdB! Vores egenkapital er nu inkl. Jubi fonden 114.522 kr.

4. Budget 2009: Budgeteret resultat for 2009: - 10.000 kr. Budget godkendt

5. Fastsættelse af kontingent og indskud for 2009: Indskud nye medlemmer fastlagt til 2.500 kr. Kontingent og jubi fond uforandret: hhv. 220 kr. og 10 kr. per måned. Punktet godkendt.

6. Forslag fra bestyrelsen: CdB gennemgik det af bestyrelsen fremlagte forslag om obligatorisk tilmelding til BS, det blev godkendt og vil blive indført i vedtægterne som apendix 4.

7. Forslag fra medlemmerne: Ingen indkomne

8. Aktiviteter 2009: BC 8-kampen blev præsenteret af JH, og det nye initiativ "BC Netværk" blev præsenteret af AG

9.Valg til Bestyrelsen: De tre på valg Otto, Erik + Søren blev genvalgt med applaus, der havde ikke meldt sig andre kandidater

10. Valg af formand: Søren blev genvalgt

11. Valg af revisorer: Jesper Pedersen og Henrik Aakjær modtog genvalg

12. Årets BC’er: Jesper Olesen.

13. Årets dummy: Uddeles ifm. første BC arrangement – fisketuren

14. Årets arrangement: BC Adventure (igen!): Præmier til Søren, Christian, Claus, Jesper, Tem og Erik.

15. Eventuelt: Diskussion om ’nye boller på suppen’ mail fra Jesper Schønnemann. Jesper motiverede sit forslag med max. 4 år som aktiv i bestyrelsen (vil stille et forslag til næste års OG). For at sikre fornyelse og engagement af medlemmerne. Mange medlemmer ytrede sig og stemningen i forsamlingen var præget af Peter Juuls Ottesens synspunkt: ’Don’t fix what is not broken’.

Kim Lohmann foreslog, at julefrokosten flyttes til næstsidste fredag i november. Henrik Merót ser på mulighederne i år. Bestyrelsen tager det med i 2010 planen.

Paris sagen: Der er indgået forlig med Rejsemægleren, hvor vi har modtaget et gavekort på 7.500 kr. Som bestyrelsen ønsker at sælge til interesserede…

Ulrik tilbød BC Netværk, at vi kunne ride hos ham og Tina, hvis der er interesse for det. Udvalget vender tilbage. Og opfordre i øvrigt alle medlemmer til at komme med input og ønsker til aktiviteter – virksomhedsbesøg, fribilletter, foredrag, ture, koncerter etc.

Dirigenten afsluttede generalforsamlingen og takkede for god ro og orden ;-) hvorefter formanden udbredte et leve for BC! - FFFF.

Referat Arnt Gustafsson

Efter OG gennemgik Webmaster Otto vores hjemmeside og stod for auktioneringen af de enkelte sider, salget indbragte ialt 10 kilo hvilked var yderst tilfredsstillende, set i lyset af den generelle økonomiske sitiuation i verden PT.

Vi nåede også at starte op på Sweepstaked inden der var afgang til Havnegade 31, hvor det gode skib Saga Queen ventede på at sejle med os, efter velkomstdrik (GT), stod den på 3 retters menu, vin og kaffe avec og mere GT, inden vi igen lagde til kaj. Undervejs blev Sweepstaked afsluttet.

Aftenens arrangement sluttede vi af på Natcafeen hvor det blev både nat og morgen inden de sidste var hjemme.

Se billeder fra BC OG 2009 her

Følgende BC´ere deltog i OG:

Jan Hallberg
Søren Bruun
Erik Holther
Jesper Olesen
Ulrik Damsgaard
Kim Toftum
Henrik Merót
Thomas Rask
Robert Kreijtz
Martin Hornsyld
Tem Sander
Ole Skjold Hansen
Otto Neubert
Arnt Gustafsson
Christian de Bang
Jesper Schønnemann
Peter Juul Ottesen
Christian Mark Christensen
Kim Lohmann
Jesper Pedersen
Lars Boldsen Steengaard
Morten Jensen

 

 


TILBAGE


PRINT