Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024444
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG 2/2002 28/09/2002

Referat af BC EOG 28. September 2002

Se invitation her

EOG blev afholdt efter MarkRace og Øksekast på Christian de Bang´s ejendom Frederiksminde i Kornerup. Otto Neubert blev valgt til dirigent og styrede herefter EOG´en med myndig hånd!

Punkt 1 på agendaen var formandens beretning: Her redegjorde formanden for sæsonen 'so far' og kom blandt andet ind på det uacceptable i medlemmernes dårlige mødedisciplin, det er for dårligt at vi hver gang skal vente på de skvadderhoveder som ikke kan klokken, vi skal have flere fisketure, for der sejler båden på slaget, og bad luck for dem, som ikke er der på det tidspunkt! Det er også for dårligt, at vi skal acceptere 7 afbud til sommerfesten i de sidste 24 timer før festen! Hvor vi kun via meget diplomatiske forhandlinger og stor velvilje fra hotellets side undgik at betale for de tomme senge!

Men der er også positive ting som dagens arrangement! Godt gået Per Klarskov for at fremskaffe biler! Og at vi i år er mere end 3 flere i gennemsnit til disciplinerne! Så det lover godt for fremtiden!

Beretningen blev godkendt!

Punkt 2.: Status på Økonomi. Her kunne kasserer Chr. De Bang konstatere at det går godt! Næsten alle arrangementer er gået bedre end budgetteret! Og sommerfesten gik også bedre. Vi har kun en stor kontingent skyldner tilbage, og det er nu formandens opgave at indkassere de penge!

Punkt 3.: Eventuelt. Da vi manglede både Refsgaard, Jæger og Kim Lohmann, var diskussions lysten begrænset, så i stedet uddelte formanden spørgeskemaer vedr. ønsker til arrangementer i 2003.

EOG blev afsluttet med det obligatoriske leve for BC, hvorefter vi gik til middagen hvor kokken Klarskov tryllede på Grillen!

Se billeder fra EOG 2 her

/share/AF1QipNb_ImYuP7vCAf5pwtdpPpM46J2CY_fu451kAEzEm5vWP53hF5WJNKcV55SUG1weA?key=RzFnZFNrMjE2WENmR1VtYUhITzRvc1h0LWNXQWZRerent Søren Bruun den 28. september 2002


TILBAGE


PRINT