Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2023391
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG 2/2007 27/10/2007

BC Efterårs EOG blev afholdt Lørdag den 27. oktober 2007 kl. 1800 hos Jubii, Fabriksmestervej 10, 1437 København

 

Efter LynSkak og en dejlig Middag (fremskaffet af Hallberg og Co. i sidste øjeblik) holdt vi EOG, med dagsorden efter vedtægterne.

 

  1. Formandens beretning. Søren fortalte om året so fare, og gav herunder en redegørelse for vores oplevelser i Paris, specielt omstændighederne omkring middagen lørdag aften, bestyrelsen har efterfølgende rejst krav mod rejsemægleren som havde solgt os det "fantastiske" show (vi afventer udfaldet af den sag)
  2. Status på økonomi. Christian fortalte om vores økonomi som er god, men han fortalte også om sin kamp om at få udestånde krævet ind hos medlemmerne, det kan ikke være rigtigt at han skal bruge så meget tid på det. Vi havde et udestående på 30.000 kr. som nu via ihærdigt arbejde fra kasserens side er reduceret til 23.000 kr. Ud af 42 BC medlemmer måtte CdB rykke 24. Det er bare for dårligt 
  3. Eventuelt. Der var en livlig diskussion om BC´s fremtid. De fremmødte (den hårde kerne) ville i hvert fald ikke lukke butikken, Vi skal fortsætte på samme høje ambitions niveau, der skal være en mangekamp, så er det bare synd for dem som ikke deltager aktivt, de betaler for at vi andre kan have det sjovt. Der blev rejst et forslag om at smide inaktive medlemmer ud, det var der dog ikke flertal for. Der blev uddelt et spørgeskema til de 12 fremmødte vedrørende næste års aktiviteter og det blev besluttet også at sende det ud til de resterende BC medlemmer, det vil blive effektueret. EOG sluttede med et leve for BC: F.F.F.F!!!

Efter EOG fortsatte vi med løjerne i Jubiis legerum inden de stanhaftige fortsatte i Byen.

 

Se billeder fra Efterårs EOG 2007 her

 

 

 


TILBAGE


PRINT