Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025642
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG 1/2007 02/06/2007

BC Forårs EOG 2007 blev afholdt på LO-Skolen i Helsingør

Formanden bød velkommen, og gik derefter direkte videre til beretningen, som blev kort; Vi er nu halvt igennem årets BC 8-kamp. Pæn tilslutning til fisketuren og mange store fisk, mindre pæn tilslutning til Amerikansk fodbold, dem som var med kan mærke det endnu. Golf og Billard lidt skuffende deltager antal, og især skuffende med dem som efter tilmelding udebliver på dagen.

 

Derefter gav kasseren en kort redegørelse over vores økonomi: Det går godt.

 

Jan Hallberg fra Sommerfestudvalget gav en status på planerne, der er booket 45 flypladser til Paris, men hotellerne er endnu ikke på plads, men der skulle komme noget ud i uge 23-24.

 

Hermed var den officielle EOG overstået og vi kunne gå til dåb at nye medlemmer: Her blev René Bang Hansen, Thomas Rask og Michael Weile døbt efter alle kunstens regler, som blandt andet indebar at de skal stå for underholdningen på næste EOG.

 

Fodboldkampen Danmark-Sverige blev set på storskærm, hvorefter de tilbageblevne BC´ere efter en tur i baren fortsatte i Helsingørs natteliv.

 

Se billeder her TILBAGE


PRINT