Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025677
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG 1/2003 24/05/2003

BC Ekstraordinær Generalforsamling Hedehusene den 24. maj 2003

Se invitation her

EOG blev afholdt på restaurant Bollinis i Hedehusene

Otto Neubert blev valgt som dirigent og konstaterede at EOG var varslet ifølge BC´s vedtægter.

1. Formandens beretning: Formand Søren Bruun gav en kort gennemgang af året til dato, og kom ind på det noget skuffende deltager antal som vi har set i år, og det meget beklagelige i at BC Business, måtte aflyse deres arrangement på Oslobåden! - da kun formanden rettidigt havde tilmeldt sig. Synd for Ole Skjold som havde stablet et meget interessant program på benene.

2. Status på Økonomi: I fravær af Christian de Bang gav formanden en kort status på foreningens økonomi. Den meget positive udvikling vores AP Møller aktie har haft fra køb på 42.750 kr. - til dags kursen på ca. 64.000 kr. På div. andre bank og giro kontoer har vi ca. 35.000 kr. stående og når det sidste skyldige kontingent er indbetalt (KL) ser det ikke så ringe ud endda!

3. Eventuelt: Her blev diskuteret frem og tilbage om hvad vi skulle gøre for at få hævet deltagerantallet. Er arrangementerne spændende nok? Det mente de fremmødte! Eller har medlemmerne simpelthen ikke tid nok! Så de prioritere BC fra? Det mente man var grunden til at de sidste 10 som vi meget sjældent ser ikke kommer! Det må også konstateres af mange af de ellers faste deltagere i arrangementerne, i år har haft lovligt forfald (husbyggeri, konfirmationer og andre uopsættelig familie arrangementer på BC dage). Jan Hovmand mente at der skulle skriftlig frameldelse, med begrundelse til bestyrelsen hvis man ikke kunne deltage i en OG/EOG. Det var klar stemning for at vi skal have noget nyt blod i foreningen. Så hvis nogen har egnede emner, så send en venteliste på den til bestyrelsen.

G blev afsluttet med det obligatoriske Leve for Blue Circle!!


TILBAGE


PRINT