Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2024472
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Sommertour Valdemar slot 2006 26/08/2006

Årets sommerfest i år i Skjold’s vold og så endda til Valdemars slot !!

 

Vi måtte jo til det igen. Årets BC sommerfest.  Vejret har været elendigt i august så vi med bange anelser drog halvvejs gennem landet over en bro og pludselig og meget bekvemt have pandekagemesterbageren opkøbt det meste af Østfyn og havde inviteret på pølser. Vi inspicerede hans badebro som var D-dag værdigt i konstruktionsmæssig massivitet og ingeniørkunst. Pølserne var gode og det var rigtig pænt gjort af Robert og Crepe-succes.

 

Således opfedet drog vi videre til Svendborg sund, med havudsigt fra Christiansminde. Klokken noget senere skulle vi påmønstre et gammelt skiv som Skjold havde lejet. Vejret var nu klaret delvist op og temperaturen qua viljestyrke til at sidde ude i. Champagne og voldsom smuk natur ledsagede os på vej til intet mindre end Valdemars slot på Tåsinge.  


 

Undervejs stod en lille pige og vinkede til os inde fra en af broerne, øjensynlig anbragt af Skjoldet med Østrigsk sans for gennemførte bortførelser – nogen ville vide, at det var datteren der blev passet af lokale ?? Vi vinkede i ” hvertifald ” alle. Snart anduvede vi broen ved Valdemars slot, spadserede derop og blev igen mødt med champagne. Senere lækker tre retters menu.

 

Derefter var det magtpåliggende for Debang at der skulle gives Debang på musikken, qua et ikke-bærbart bærbar monster elektronisk databehandlingsanlæg, skulle der nu brages igennem med 99.000 decibel – så alle kun kunne danse.  Udenfor havde slottet imidlertid tænnt intet mindre end 500 kæmpe-udendørs-levende-lys. Nej, hvor var det flot, yes det var det altså.

 

Natmad, og alle-røre-ved-musik-så-du-kun-høre-halvt-nummer  og så hjem i bus til Fyns land igen klokken sent. Næste morgen skalle-bank til morgenmad og så automobilerne hjem.

 

En i sandhed Kongefest på et Kongeslot. Her behøver du ikke gå med brynje Skjold, for det havde du arrangeret Havørn.

 

Berigtiget af Erik 'Havørn' Holther

 

Se billeder fra sommerfesten her

 


TILBAGE


PRINT