Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2026060
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG 1/2006 20/05/2006

EOG - Bryggerirundvisning, Øl smagning og middag på Brewpub

 

Efter afviklingen af BC Danse mesterskabet i Grøndalscentret, mødte 12 BC´ere frem til den Ekstra Ordinære Generalforsamling som blev afholdt på Brewpub - Vestergade nr. 29 - 1456 København K. hvor der både var Bryggeri og Restaurant.


 

Vi startede med en rundvisningen på Bryggeriet, da alle var mødt frem kl.1930. Her viste Brygmester assistenten Anders os rundt, fortalte om bryggeriet, deres øl, øllets historie, og ikke mindst hans syn på "storebror" og deres holdning til Ølbrygning. Vi fik undervejs også smagt på et stort udvalg af bryggeriets produkter.

 

Da BC flokken er en videnhungrene skare blev der stillet mange intelligente spørgsmål, som vores rundviser efter bedste evne svarede på, "konkurrencen" flest spørgsmål til brygmesteren, blev suverænt vundet af Niels, der med sine mange muntre kommentarer også var med til at højne stemningen undervejs.


 

Efter rundvisningen kunne de trætte BC´ere sætte sig til aftenens middag, der med en del forsinkelser blev serveret, ledsaget af passende velskænket øl.

 

EOG´en begrænsede sig qva det støjflydte lokale og det for formanden efterhånden sene tidspunkt, samt det faktum at sekretæren ikke var i stand til at tage notater, til et leve for Blue Circle. FFFF!!!

 

Igen Et! - Veltilrettelagt oplysende og godt gennemført BC arrangement!- Bare Synd for de 34 som valgte at blive hjemme og i stedet se Melodi Grand Prix i fjerneren. 

 

Se billeder fra EOG 1 her

 

 


TILBAGE


PRINT