Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2024446
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Family Louisiana/2005 09/10/2005
Så var det blevet tid for at få lidt kultur ind under huden, sammen med familie (kone, kæreste, børn, bedsteforældre, venner, naboer) besøgte BC Family, søndag den 9. oktober  Matiseee udstillingen på Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk. Hvor Vi kl. 11.00 deltog i familierundvisningen, her var der specielt taget hensyn til børnene, som der også var mange andre aktiviteter for, denne dag i Louisianas Børnehus.

 

Matisse – Et nyt liv

 

Efterårets Matisse-udstilling på Louisiana er en enestående skandinavisk begivenhed.

Udstillingen, der præsenterer en ny og original indgang til Matisses værk og sætter fokus på de sene værker, er tilrettelagt af Louisiana i samarbejde med Musée du Luxembourg i Paris.

 

Mit "seconde vie", mit andet liv, kaldte Henri Matisse de sidste 14 år af sit liv, tiden fra hans alvorlige operation i 1941 til hans død i efteråret 1954. De år var for Matisse en stor foræring; han følte, at operationen gav ham et ekstra liv, og trods skrøbeligt helbred og høj alder blev disse år præget af en kolossal livskraft og produktivitet. Den uventet forlængede levetid førte til en usædvanlig udfoldelse, kulminationen på et halvt århundredes arbejde, men også en radikal fornyelse.

 

Louisianas udstilling fortæller ligeledes – med ca. 150 værker fra en lang række udenlandske museer og privatsamlinger verden over – historien om et betydningsfuldt

venskab. I årene 1941-1954 førte Matisse en unik korrespondance med den franske  

satiriske tegner og forfatter André Rouveyre (1879-1962), hvori hans stadige produktion og nytænkning spejles og brydes.

 

Udstillingens idé er at præsentere de omtalte værker i samspil med de refleksioner, der bærer dem. Den omfatter således alle aspekter af Matisses værker: malerier, illustrerede bøger, tegninger, gobeliner og et udvalg af små og meget store farveklip.

 

Matisse - et nyt liv 

 

 


TILBAGE


PRINT