Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2025641
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Business BonBon Land 1997 25/05/1997

Besøg i BonBon Land

 

Se indbydelsen til BonBon Land her

 

Søndag den 25 maj havde BC Business  inviteret til en kombineret business og familie tur til  BonBon-Land i Holme-Olstrup. 15 BC´ere + familie, ialt ca. 50 havde taget imod invitationen og var mødt op klokken 10, selv om det var midt i kirketiden.

 

Da det jo var et BC Business arrangement startede “Mændene” med et fagligt indlæg på fabrikken. - Mens koner ,  børn og Henrik A. gik  direkte i BonBon Land. Det faglige indlæg bestod i at BonBon´s Marketingchef Anders Berg fortalte om virksomheden BonBon. Her fik vi et indblik i BonBon´s spændende Historie fra starten i trediverne og frem til Michael Spangsbergs overtagelse i 85, Hans idegrundlag, starten af BonBon-Land og ikke mindst BonBon´s utraditionelle og trendsættende navngivning og markedsføring af deres produkter. Vi så en del reklamespots for hundeprutter og store babser, hørte om markedsandele og omsætning (250 mill. i 96), om købet af beslægtede virksomheder, og om fremtids perspektiverne for BonBon koncernen, som for uden BonBon og  BonBon-Land,  består af Orø Hjemmelavet Chokolade og Marcia Marcipan. Der blev smagt på produkterne og stillet mange spørgsmål til Anders Berg. Vi fik smagsprøver med hjem, ca. kl 11.45  var vi færdige på fabrikken.

 

Herefter kunne familierne forenes i BonBon-Land, hvor der allerede var godt gang i alle børnene. Her var Vandrottevandrutsjebane, Hundeprutterusjebane og  div.karuseller, hoppepuder, biler, cowboyland  og en masse andet som kunne more børn i alle aldre. Alle så i hvert fald ud til at more sig og da vi skiltes gav alle udtryk for at det havde været en kanon dag, og at børene nok ville sove godt når de kom hjem.

 

Alt i alt et godt arrangement som lover godt for fremtiden i BC Business.


 

 

Se billeder fra BonBon Land her

 

 


TILBAGE


PRINT