Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2023370
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG 1/1997 12/04/1997

Referat af Ekstraordinær Generalforsamling den 12. april 97 på LO Skolen i Helsingør.

 

Se invitation til EOG her

EOG blev afholdt i direkte fortsættelse af  middagen, der var 21 medlemmer tilstede.

 

Formandens beretning:

Formanden Søren Bruun bød velkommen og gik i gang med formandens beretning som blev ganske kort da der jo kun var gået 3 måneder siden OG, der var dog en kort status på 8-Kampen. SB bød de nye medlemmer som var tilstede velkommen. og fortalte at BC er inde i en meget positiv udvikling med hensyn til medlemstilgangen. Derefter gav de tre nye prøvemedlemmer: Torben Jensen, Kim Nilsson og Robert Kreijtz en kort præsentation af sig selv.

 

Status på Barn i Afrika:

Formanden gav som lovet på OG en status på vores Barn i Afrika. SB fortalte at vi har fået et kort fra ham, som var trykt i sidste BC NewsLetter. Der blev også uddelt det sidst offentliggjorde regnskab fra organisationen  SOS børnebyerne som er fra regnskabsåret 95 og revideret af Coopers & Lybrand. Regnskabet viser at 100% af de penge  som indbetales som fadderskabsbidrag går til børnene, altså at de 1200 kr. som vi årligt betaler går til ubeskåret til barnet. Regnskabet viser også at de midler  som SOS Børnebyerne bruger til administration (9,8% af de samlede indtægter) kommer fra andre indtægter end de direkte fadderskabsbidrag, så som salg af blade, blomsterkort, frø og julekort m.m. (kopi af regnskabet er vedlagt dette BC NewsLetter).

 

BC Business:

Stig Søgaard fortalte at man i udvalget arbejde godt sammen og snart har det første arrangement i 97 på plads. Det bliver en tur til BonBon-Land for hele familien. Det bliver den 25 maj.

 

Eventuelt:

Der var en del spørgsmål og snak frem og tilbage, til og om 10-års jubilæumsfesten;  dato, sted, og underholdning. Formanden meddelte at der ikke er taget endelig stilling til nogle af de nævnte spørgsmål, men at det tidligere er vedtaget at det ikke skal være nytårsaften år 2000. Der vil  blive nedsat en jubilæumsfest komite, det er noget af det som vi skal drøfte på næste EOG i Oktober.

 

Derefter takkede Formanden for god ro og uorden under EOG og det mere seriøse druk kunne begynde.

 

for referat Søren Olsen.

 


TILBAGE


PRINT